DASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

Dashuria është shumë llojesh dhe nëpërmjet atyre llojeve e shpreh dashurinë! Përkujdesja ndaj teje.. është dashuri. Frika për ty.. është dashuri. ...

MË MJAFTON NJË BURRË, I CILI E NJEH ALLAHUN!!

Thanë: Ku do të banosh? U përgjigja: Në çdo vend ku jetoj me të, për mua është Xhenet, edhe nëse jetoj në shtëpi nga...

DIALOGU MES DY BASHKËSHORTËVE

Burri i tha gruas në shaka: A ka burrë më të bukur se sa unë?! Ajo .. heshti, e pastaj tha: Nuk e di!...

Gjeografia dhe kurani

Kurani është një libër i shenjtë i cili pasqyron udhëzimet e Allahut (Zotit) për njerëzimin nëpërmjet të dërguarit të Tij të fundit, Muhammedit a.s....

Historia e krijimit të shteteve së Botës islame

Historia e krijimit të shteteve islame përfshin të gjitha shtetet anëtare të OBI – t, si dhe shkurtimisht janë përfshirë edhe shtetet të cilat,...

CILËSITË E GRUAS SË MIRË QË ÇDO BURRË I ËNDËRRON!

1. Të jetë e ndershme, dhe t’i frikohet Allahut në publik dhe në vetmi, dhe ta pason traditën e të Dërguarit të Tij, lavdia...

PREJ KUR ËSHTË BËRË KURBAN BAJRAMI PROBLEM PËR NJË FAMILJE!!

Prej atëherë kur emri i tij është shndërruar nga kurban bajram në bajramin e madh! Prej atëherë kur therja e kurbanit është bërë traditë...

DOBITË E MARTESËS

1. Martesa është synet i vërtetuar nga i Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të. 2. Martesa jep qetësi shpirtërore...

DASHURIA E SINQERTË NUK ËSHTË FJALË PO VEPRA

Një burrë dhe gruaja e vet, tepër të varfër, jetonin me një shtëpi të mjerë! Dhe një natë prej netëve, gruaja kërkon nga burri...

GRUAJA QË E DINTE KURANIN PËRMENDËSH!!

Ceket për një burrë se ia mësonte Kuranin gruas së tij për çdo ditë! Dhe një ditë nga ditët, burri duke hulumtuar pas disa...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,052AbonentëAbonohu

Postimet e fundit