PSE TË VJEN TURP TË SILLESH ME GRUAN ASHTU?!

Pse kur burri ia hap gruas së tij derën e makinës, shikohet si të jetë i dobët?! Pse kur burri e merr një karrige...

KY BURRË IDEAL!!

Përcillet nga një vëlla muslimanë, se rrugës duke u kthyer për në shtëpi, erdhi deri te në një mosmarrëveshje mes tij dhe gruas së...

KATËR POROSI BASHKËSHORTORE

Gabon ai që mendon se rruga drejt arritjes dhe plotësimit të lumturisë bashkëshortore është e shtruar me lule. Gënjen edhe ai që pretendon realizimin...

GJEOGRAFIA E SHTETEVE ISLAME[1]

Gjeografia e shteteve islame përfshin të gjitha shtetet anëtare të OBI – t. Në këtë studim kohë pas kohe janë përfshirë edhe shtetet të...

Historia e krijimit të shteteve së Botës islame

Historia e krijimit të shteteve islame përfshin të gjitha shtetet anëtare të OBI – t, si dhe shkurtimisht janë përfshirë edhe shtetet të cilat,...

NËNA DHE BASHKËSHORTJA…

Nëna dhe bashkëshortja janë si dy krahët e peshores, por njërës prej tyre i bëhet zullum për llogari të tjetrës. Sa prej nënave të...

SHPREHJET PAS MARTESËS

- Dy apo disa muaj pas martese, fillojmë t’i dëgjojmë shprehjet: Më nuk më do! Ky nuk është personi që u martova! Mendoj se...

KUPTIMI I DASHURISË BRENDA VITEVE

Një grua e shtyrë në moshë u pyet për dashurinë dhe kuptimin e saj, dhe ajo u përgjigj:Hera e parë kur e dëgjova këtë...

DIVORCI DHE DISPOZITAT E TIJ

Falënderimi i takon vetëm se Allahut i Cili na mundësoi që ta shijojmë ëmbëlsinë e imanit. Atë e falënderoj dhe lavdëroj dhe prej Tij...

O TI BURRË, A E VEPRON KËTË?!

O ti burrë, të drejtohem vetëm se ty?? Gruaja është me ndjenja të buta dhe në shpirt është e ndjeshme. Posedon aq dashuri sa...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,113AbonentëAbonohu

Postimet e fundit