TI DHE JETA!

1. Mos të pikëllon fakti se dështove me një projekt përderisa mundohesh të qëndrosh përsëri në këmbët e tua! 2. Lumturinë e ndjen ai që...

KULMI I ÇDO KULMIT TË JETËS!

Jeta më mësoi që ta bëj zemrën time qytet, ku shtëpitë e tij janë dashuria, dhe rrugët e tij, janë falja dhe toleranca.Jeta më...

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN E JUAJ

Kuptoni këto pesë gjëra në jetën e juaj!1. Nëse të vdes babai, vdes këshilla!2. Nëse të vdes vëllai, thyhet e djathta yte! ...

TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH!

Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh:1. Periudha e rinisë: E posedon kohën + fuqinë, mirëpo, jo edhe pasurinë! 2. Periudha e...

SA SHUMË MAJMUNË DHE SA PAK LUANA KA NË DITËT E...

Të dy bashkëshortët së bashku shkuan në kopshtin zoologjik, dhe në të, e panë një majmun i cili po lozte me gruan e vet!Gruaja...

SA VJEÇ JE ?!

Rrëfehet për një njeri se ishte simpatizues i udhëtimeve dhe i dhënë pas dëfrimeve. Një ditë prej ditëve, ndodhi që të viziton një prej...

JETA ME ALLAHUN KA SHIJE TJETËR!

1. Ec përpara dhe mos e rrit zërin, shiu është ai që i rrit lulet, e jo bubullima!2. Shpirtrat më të mirë janë ato...

KUSH NUK I FALËNDERON NJERËZIT NUK E FALËNDERON ALLAHUN

Falënderim për çdonjërin që më mësoi, ngase la gjurmë në jetën time.Falënderim për çdonjërin që më këshilloi, ngase më dha kurajo për të realizuar...

PËR NJË MENDJE TË MENÇUR!!

1. Kush flet me ty për jetën e vet personale, dhe të shoqëron në çdo gjë, dije se ai të beson fort dhe këtë...

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET!

O ti njeri.. Kur lind, të thirret ezani pa mos falur namaz, dhe kur vdes, të falet namazi pa mos thirr ezan! Kur lind,...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,250AbonentëAbonohu

Postimet e fundit