SIPAS QËLLIMIT SHPËRBLEHESH

Një ditë burri e mori gruan e vet që së bashku të shkojnë në shitore të dhuratave për të blerë një dhuratë. Pasi që...

DISA FJALË PËR FEMRËN QË MASHKULLI DUHET T’I MËSON!!

- Femra kur hesht para atij që e donë, i vijnë fjalët në formën e lotëve! - Femra në fillim frikohet të të afrohet,...

POROSIA E PRINDIT PËR BIRIN E POSAMARTUAR

O biri im, dije se lumturia e shtëpisë tënde do të varet nga dhjetë cilësi që duhet t'ia japish gruas tënde. Prandaj mësoi nga...

GRUAJA I PËRNGJAN NDËRTESËS!

Gruaja para martesës mbështetet mbi shtylla të shumta në jetën e saj. Shtylla e parë mundet të jetë familja e saj, shtylla e dyta...

SI T’IA BËSH FAMILJES GRUAN TËNDE TË DASHUR?!

Çështja e gruas dhe familja e burrit të saj me kalimin e viteve ende vazhdon të jetë një ndër problematikat që ballafaqohen me të...

A e dini kush është femra muslimane

Ajo... Që Allahun ka marrur për Zot. Që Muhamedin, paqja qoftë mbi të, ka marrur për Pejgamber. Që Kur'anin ka marrur për argument. ...

DISA FJALË PËSHPËRITËSE PËR BURRIN DHE GRUAN!

- Disa fjalë pëshpëritëse për burrat: Mos u lëkund në kërkimin e faljes kur e dëmton gruan. Shikoje në sy, dhe shprehja ato...

SI TË JAPIN GRATË SADAKA!!

Gratë zakonisht janë edukatorët në shtëpi, dhe plot nga to, nuk punojnë dhe nuk kanë të ardhura mujore! Kur dëgjojnë për vlerën dhe mirësitë...

DHJET GRATË E LARGUARA NGA MËSHIRA E ALLAHUT

Motra ime, kujdesu që të mos jesh nga ato dhjetë gra që janë të larguara nga mëshira e Allahut. Veprat e tyre që i...

KUR PËRMALLOHET BURRI PËR GRUAN E TIJ?!

Njëra nga gratë thotë: Një ditë nga ditët burri im i nervozuar më tha: Do të shkoj me shokët e mi të drekoj, a...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,201AbonentëAbonohu

Postimet e fundit