KAFEJA E ITHËT DHE FEJESA E VAJZËS

Ishte një vajzë shumë e bukur dhe e pamartuar. Jo se nuk kishte oferta për martesë. Ata që i propozonin martesë ishin të shumtë...

VAJZA E PYETI PRINDIN, A ËSHTË MBULESA DETYRIM?!

Vajza e pyeti prindin e saj duke i thënë: Prindi im, mbulesa a është detyrim mbi gruan?? Iu përgjigj: Bija ime, disa nga njerëzit...

GRUAJA I PËRNGJAN NDËRTESËS!

Gruaja para martesës mbështetet mbi shtylla të shumta në jetën e saj. Shtylla e parë mundet të jetë familja e saj, shtylla e dyta...

MBULESA IME

Krenohem me hixhabin tim edhe pse për mua thonë se ti je e prapambetur. Unë jam krenare në mbulesën time edhe pse më thonë...

KAM HARRUAR TË MARTOHEM

Gazeta egjiptiane “Elahram” botoi një artikull me titullin: “Profesoresha e universitetit i këshillon studentet e saj të martohen”. Në këtë artikull tregohet se si...

KUR E DONË NJË GRUA BURRIN E SAJ?!

- E pyeti një burrë një njeri të urtë dhe të mençur duke i thënë: Si ta di se gruaja ime më donë? -...

DHJETË MIRËSITË E MBULESËS SË GRUAS MUSLIMANE

Allahu besimtares ja bëri për detyrë të mbulohet, dhe ky detyrim në vete përmban urtësi dhe fshehtësi të mëdha, dhe cilësi të lavdëruara, dhe...

SIPAS QËLLIMIT SHPËRBLEHESH

Një ditë burri e mori gruan e vet që së bashku të shkojnë në shitore të dhuratave për të blerë një dhuratë. Pasi që...

DHJETË HAPA PËR T’IA BËRË TË DASHUR VAJZËS SËNDE HIXHABIN

Njerëzit e mirë e duan hixhabin për bijën e tyre, bëjnë kujdes që të jenë të mbuluara dhe t’ua bëjnë të dashura ibadetet dhe...

E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATËVJEÇARE!!

Rrëfehet se një francez, i cili e kishte pas pranuar islamin, e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi,...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,201AbonentëAbonohu

Postimet e fundit