JETO ME ZEMËR QË E DO ÇDOKUSH !

1. Disa njerëz i duam, mirëpo nuk ju afrohemi; ata në largësi janë më të dashur, ata në largësi janë më të mrekullueshëm dhe...

8 GËNJESHTRAT E NËNËS

Tregimi fillon me lindjen time. Isha fëmija i vetëm në një familje shumë të varfur, nuk kishim ushqim që do të na mjaftonte. Nëse...

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE?!

Je përmalluar për dikë, fol me të. Do ta takosh dikë, thirre. Do të jesh i kuptuar, qartësoje veten. Posedon pyetje, pyet. Nuk e do një gjë, tregoje. E...

MOS E ZEMËRO ATË QË E KE MË TË SHTRENJTË

- E zemëroi nënën e vet dhe i thonte vetes “nesër do të sillem mirë me të”, mirëpo ajo ndërroi jetë para se të...

DREJTUAR ATYRE QË SHIKOJNË FILMA E SIDOMOS TË FËLLIQURA

A e di se atë që e shikon nga pamjet dhe fotot e grave të zhveshura apo edhe të burrave të zhveshur është mëkat...

DISA KANË NEVOJË PËR MORAL MË SHUMË SE SA PËR BUKË...

1. Ka njerëz që kanë nevojë për moral më tepër se që kanë nevojë për ujë dhe bukë! 2. Nëse ia qëllon 99 herë...

PLAKU DHE USHTARI

- Një ditë rrugës duke ecur plaku u rrëzua në rrugë dhe e humbi vetëdijen. Të pranishmit shumë shpejtë e thirrën ndihmën e shpejtë...

VERA DHE IMANI JOT

Imani është në rrezik, imani që buron thellë në zemër, gojën e shprehësit e hijeshon dhe sinqeritetin e tërë kësaj me gjymtyrë dhe veprime...

NËNTË POROSI SI TË SILLESH ME NJERËZIT!!

Këto janë nëntë porositë nga surja Huxhurat se si të sillesh me njerëzit!! 1. Sigurohuni mirë për saktësinë e lajmit! 2. Pajtoni mes njerëzve!...

LLOJET E SHPIRTIT

- Shpirti është tri llojesh: shpirt fort i prirë për të keqe, shpirt qortues dhe shpirt i qetë. 1. Shpirti fort i prirë për të...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,131AbonentëAbonohu

Postimet e fundit