SA I MJERË QË ËSHTË I BIRI I ADEMIT

Sa i mjerë që është i biri i Ademit. Goditet me tri fatkeqësi brenda ditës dhe natës dhe nuk merr mësim nga asnjëra nga to. -...

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Ekziston dallim mes atij që e fal namazin për t’u rehatuar me të dhe mes atij që e fal namazin për t’u rehatuar nga...

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Lotët e mëdhenj, e ata janë lotët e fitores. Lotët e pastër, e ata janë lotët e fëmijëve. Lotët prekës, e ata janë lotët e pendimit. Lotët...

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Na fal për pyetjen, a je ti në të dyzetat? Apo je afër apo i ke kaluar të dyzetat për pak? Mosha dyzetvjeçare është mosha...

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Vdes zemra jote, atëherë kur shtohen problemet dhe brengat e tua dhe ti nuk e falënderon Allahun. Vdes zemra jote, atëherë kur qesh pa asnjë...

KJO ËSHTË JETA

Kjo është jeta: “deshe” apo “refuzove”! Nuk do të shërohesh pa ndier dhimbje. Nuk do të mësosh pa gabuar. Nuk do të korrsh sukses pa dështuar. Nuk do...

TRI LLOJET E SIGURIMIT JETËSOR

- Sigurimi i parë: I Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të, ka thënë: “Kush e fal sabahun është nën mbrojtjen...

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Të lumturit janë ata që u preokupuan me vetveten, e jo me të tjerët. U përkujdesën t’i pastrojnë zemrat e tyre dhe t’i përmirësojnë...

MENDO PËR TË TASHMEN, PARA SE TË BËHET E DJESHME

Pse nuk i njohim begatitë, vetëm se atëherë kur i humbim?! Pse plaku qan për rininë tij dhe nuk qesh i riu për fëmijërinë e...

O ZOT, TY T’U DREJTOVA DHE M’U PËRGJIGJE

Zoti im, Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Unë po ndëshkohem dhe po ndiej dhembje.” U përgjigje: “...mos e humbni shpresën në mëshirën e Allahut!...”...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,072AbonentëAbonohu

Postimet e fundit