VEPRO ME ATË QË E SHKRUAN DHE E LEXON NËPËR FACEBOOK!!

Nëse e vepronim një çerek të asaj që e shkruajmë dhe e lexojmë nëpër Facebook, do të bëheshim melek të cilët ecin nëpër tokë....

THANË PËR MUZIKËN !!

Thanë: Muzika e zgjeron gjoksin. U përgjigjemi: "Kushdo që i kthen shpinën Këshillës Sime, do të ketë jetë të mjeruar dhe Ne, në Ditën e...

RREGULLA ME RËNDËSI LIDHUR ME SAFET

Radhitja e safeve Pyetje: ?farë rëndësie ka radhitja e safeve për namaz? Përgjigje: Radhitja e safeve dhe drejtimi i tyre gjithashtu kanë rëndësi të madhe në faljen...

DHJETË TË PËRGËZUARIT E PARË ME XHENET

1. Ebu Bekër Sidiku, Allahu qoftë i kënaqur nga ai. 2. Omer ibën Hatabi, Allahu qoftë i kënaqur nga ai. 3. Othman ibën Afani,...

E TËRA KJO, PËR MUA DHE PËR TY …!!

Prindi i ndërroi jetë kur ai ishte në barkun e nënës. Nëna i ndërroi jetë dhe ai ende nuk i kishte kaluar të gjashtat....

LUTJA IA KTHEU SHIKIMIN IMAM BUHARIUT

Një grua e martoi një burrë, i cili quhej Ismail. Ishte dijetar i madh, i cili kishte pas marrë mësime nga imam Maliku, Allahu...

TË KAPURIT PËR KURAN DHE SYNET

Falënderimi i takon vetëm se Allahut që na bëri musliman dhe na dalloi nga jobesimtarët. Falënderimi i takon vetëm se Allahut i Cili na...

PËRGËZIMI NË KURAN DHE SYNET

Përgëzim, i gëzuar nga diçka, lajmi i mirë! Këto janë fjalë që kuptimi i tyre përçon shpresë, e shërojnë humbjen e shpresës dhe dëshpërimin, dhe...

ÇFARË NËSE DO TË FLISNIN TË VDEKURIT?!

- Nëse flisnin të vdekurit do të thoshin: Kjo dynja e juaja nuk meriton tjetër, përveç se të jetë për Allahun!!- Nëse flisnin të vdekurit...

Qëndrimi në vendet joislame për të bërë davet

PyetjaI Dërguari i Allahut (sal Allahu alejhi ue selem) ka thënë:"Unë distancohem nga myslimani që jeton në mesin e mushrikëve." Sot ka...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,052AbonentëAbonohu

Postimet e fundit

NDARJA E VËRTETË

MOS FOL PËR…!

MEDITO