REALITETI I ARDHMËRISË!!

Shejhu Ali Tantavi, Allahu e mëshiroftë, kur e përshkruan betejën e tij në mendjen e tij me çështjen e ardhmërisë, thotë: Mësova në shkollën...

NAMAZI, POROSIA E ALLAHUT PËR PEJGAMEBRËT E TIJ!!

- Allahu e porositi Isën, alejhi selam, me namaz, edhe atë qysh duke qenë në djep! Paramendoni një fëmijë në djep i cili flet...

NGRËNIA E PASURISË HARAM

Allahu, azze ue xhel, në Kuran thotë: "Mos ia merrni pasurinë njëri-tjetrit padrejtësisht! Dhe mos u bëni mitëdhënës te gjykatësit për t’ua përvetësuar në mënyrë të paligjshme...

EMRAT E GRAVE TË PEJGAMBERIT, LAVDIA DHE PAQJA E ALLAHUT QOFSHIN...

1. Hatixhe, e bija e Huvejlidit, Allahu qoftë i kënaqur me të. 2. Seuda, e bija e Zumah, Allahu qoftë i kënaqur me të....

ETIKA E XHAMISË DHE DISPOZITAT E SAJ

O ju musliman, xhamitë janë shtëpitë e Allahut. Muret e saj janë ndërtuar dhe themelet e saj janë ngritur për hir të Tij, të...

SHTATË VEPRA TË BARABARTË NË VLERË ME HAXHIN APO UMREN APO...

1. Ndeja në xhami pas namazit të sabahut e deri në lindjen e diellit, pastaj falja e dy rekateve - Enes ibën Malik, Allahu...

Synimet në Davetin e të afërmve

      Falënderimi i takon Allahut të lartësuar dhe paqja e mëshira qofshin për pejgamberin tonë, Muhamedin, familjen dhe shokët e tij dhe të...

Qëndrimi në vendet joislame për të bërë davet

PyetjaI Dërguari i Allahut (sal Allahu alejhi ue selem) ka thënë:"Unë distancohem nga myslimani që jeton në mesin e mushrikëve." Sot ka...

Davet atyre që e duan këtë Dynja

Si t’iu bëjmë Davet Atyre të cilët e Duan këtë Dynja nga Ibn el-Kajjimi“...Njeriu i mençur nuk i urdhëron njerëzit që ta braktisin...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,090AbonentëAbonohu

Postimet e fundit

KU ËSHTË FUQIA?!

HISTORIA NA MËSON

KËSHTU BËHESH I LUMTUR