TË DHËNA TË VËRTETA

1. Shumica e njerëzve polemizojnë për të provokuar e jo për t’u bindur! 2. Personat që vuajnë nga mangësia në vetëbesim zakonisht përpiqen që...

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR !

Gruaja thotë: Pasi që kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund e përgatita...

SUKSESI YT VARET NGA AMBICIET E TUA!

Milingona, nëse ti ia vendos gishtin përpara, e ajo është duke ecur, nuk ndalet! Po ajo, përpiqet ta ndryshon anën dhe të vazhdon në...

ATA QË HESHTIN, HESHTIN ME ARSYE!

Çdo i heshtur s’do të thotë që është i pamundshëm të kundërshton! Ka prej tyre që heshtin që mos t’i lëndojnë të tjerët. Ka...

ATË QË NA MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

- Të menduarit e tepërt për të ardhmen; është vrasësi i parë i lumturisë tënde! - Gjumi i lehtë pasi të mësosh diçka të...

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS TËNDE !

Do të vjen një ditë nga ditët! Dhe do të takosh atë që ta mbron zemrën. Dhe që frikohet që loti mos të pikon...

NJIHE PERSONALITETIN TËND NËPËRMJET KËTIJ TREGIMI!!

Ishte një njeri i cili merrej me peshkim, e si zakon e kishte që të peshkon natën, dhe një mëngjes, në kohën e agimit...

KATËR GJËRA QË NUK I KE DITUR!

- Katër gjëra e sëmurin trupin: 1. Të folurit e tepërt. 2. Gjumi i tepërt. 3. Të ngrënit e tepërt. 4. Bërja e marrëdhënieve...

MOS U TURPËRO NGA ZEMRA JOTE E MIRË!!

Bëhu me Allahun i drejtë. Dhe me njerëzit korrekt. Me shpirtin i fortë. Me të varfrit bujar. Me fëmijët i mëshirshëm....

DEDIKUAR TË PËRMALLUARVE DHE TË DASHURUARVE (3)

Më pëlqeu përgjigja e një njeriut të urtë kur u pyet se: Çfarë është e rëndë dhe çfarë është e ashpër?!U përgjigj: E rëndë...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,090AbonentëAbonohu

Postimet e fundit

KU ËSHTË FUQIA?!

HISTORIA NA MËSON

KËSHTU BËHESH I LUMTUR