Mirësia e udhëzimit

Falenderimet dhe lavdet e veçanta i takojnë vetëm Allahut Fuqiplotë, Atë falenderojmë, ndihmë dhe falje prej Tij kërkojmë, i mbështetemi Allahut dhe i kërkojmë...

DHJETË DITËT E FUNDIT TË MUAJIT RAMAZAN

O ju muslimanë, keni frikë Allahun dhe dijeni se jeni në prag të dhjetëshit të begatshëm të fundit të muajit të Ramazanit. Këto ditë...

ITINERARI I PENDIMIT

1-Falëndero Allahun që të bëri të kuptosh peshën e mëkateve ndaj Tij, të ka mundësuar të pendohesh, dhe nuk të mori shpirtin dukë bërë...

Ejani të emigrojmë së bashku

Falënderimi dhe lavdia i qoftë Allahut, kurse përshëndetjet qofshin për Muhamedin sal-lAllahu alejhi ve sel-lem. Hixhreti ose emigrimi rrjedh nga folja hexhere,...

ZGJEDHE SHOQËRINË

Zgjedhe atë që është më e mira për ty, që të jesh edhe ti i mirë. Dobitë e shoqërisë së mirë janë:...

Kënaqja me Allahun Subhanehu Ve Teala

Njeriu e arrijnë kënaqësinë me qetësi, ai që e stërvitë vetveten në qetësi e arrinë kënaqësinë ndaj All-llahut . Këtë e vërteton...

Istigfari – mirësitë, dobitë, format, tregimi dhe thëniet rreth tij

A dëshiron t'i shlyesh mëkatet, të i shtosh shpërblimet dhe t'i ngritësh lartë shkallët tek Allahu? A dëshiron pasardhës të mirë, pasuri...

Kur të humbë amaneti, prite kijametin

Amaneti në perceptimin e muslimanëve të hershëm nuk ka qenë vetëm në përmby- shjen e premtimeve dhe kujdesin ndaj pasu- risë së lënë si...

A është kush që djeg Biblën?!

Vitet e fundit bota po dëshmon një ndryshim fatal, i cili ngjall frikë për një të ardhme të keqe si pasojë e veprave mizore...

KU MBETI BURRËRIA

Paramendo sikur dikush nga shokët e tu të thotë: "Më prit se unë dhe disa shokë, sonte do të vijmë tek ti për ta...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit