GRUAJA, FAMILJA DHE EKUILIBRI I RËNDË

Kur i kthehem kujtesës së mëhershme, më vijnë ndërmend kujtimet e mia që i kisha rreth pamjes së një burri, të cilin e parafytyroja...

FJALË QË NUK I THUHEN BURRIT ASNJËHERË

Nganjëherë shqiptojmë fjalë pa ndonjë qëllim të veçantë dhe nuk u kushtojmë fare rëndësi, por ato e vrasin tjetrin në ndjenja dhe shkaktojnë probleme....

DISPOZITAT E FËMIJËS SË PORSALINDUR

Dhuntitë dhe mirësitë e Allahut për robërit e Vet janë aq shumë, saqë numri i tyre nuk mund të përkufizohet dhe të numërohet....

DISA NJOHURI RRETH GRUAS

-Thuhet se tek gruaja janë tri bukuri: 1. Bukuri që nuk e sheh vetëm se zemra e burrit. 2. Bukuri që e shohin sytë dhe nuk...

PYETJET E NJË ATEISTI DHE PËRGJIGJET E IMAM EBU HANIFES

Një njeri erdhi tek imam Ebu Hanife, Allahu e mëshiroftë!, dhe i tha: - O ti imam, a e ke parë Zotin tënd? Imami iu përgjigj: -...

PASHA ALLAHUN, SI MË KE HARRUAR?!

Isha duke ecur rrugës dhe papritmas m’u paraqit një njeri, filloi të më përqafojë e të më puthë dhe më tha: “A nuk të...

GJYSHE, ÇKA ËSHTË KURANI?

- Gjyshe, çka është Kurani? - Ah, biri im, kjo pyetje nuk është e lehtë për t’u përgjigjur. - Shiko, biri im, kur e kemi blerë...

SHTËPIA E MUSLIMANIT

Falënderimi i takon vetëm se Allahut dhe paqja dhe lavdia qofshin mbi Muhamedin, birin e Abdullahut dhe robin dhe të Dërguarin e Allahut. O ju...

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

1. Kur burri hyn në shtëpi dhe ti nuk e le çdo gjë që e ke në dorë, nuk shkon ta presësh, nuk i...

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BURRË I MIRË!!

1. Kur mendon se roli i gruas është anësor dhe se ajo është thjesht një shërbëtore, kur ti nuk e respekton rolin e saj...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,680AbonentëAbonohu

Postimet e fundit