GRUAJA, FAMILJA DHE EKUILIBRI I RËNDË

Kur i kthehem kujtesës së mëhershme, më vijnë ndërmend kujtimet e mia që i kisha rreth pamjes së një burri, të cilin e parafytyroja...

FJALË QË NUK I THUHEN BURRIT ASNJËHERË

Nganjëherë shqiptojmë fjalë pa ndonjë qëllim të veçantë dhe nuk u kushtojmë fare rëndësi, por ato e vrasin tjetrin në ndjenja dhe shkaktojnë probleme....

DISPOZITAT E FËMIJËS SË PORSALINDUR

Dhuntitë dhe mirësitë e Allahut për robërit e Vet janë aq shumë, saqë numri i tyre nuk mund të përkufizohet dhe të numërohet....

DISA NJOHURI RRETH GRUAS

-Thuhet se tek gruaja janë tri bukuri: 1. Bukuri që nuk e sheh vetëm se zemra e burrit. 2. Bukuri që e shohin sytë dhe nuk...

SHTËPIA E MUSLIMANIT

Falënderimi i takon vetëm se Allahut dhe paqja dhe lavdia qofshin mbi Muhamedin, birin e Abdullahut dhe robin dhe të Dërguarin e Allahut. O ju...

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

1. Kur burri hyn në shtëpi dhe ti nuk e le çdo gjë që e ke në dorë, nuk shkon ta presësh, nuk i...

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BURRË I MIRË!!

1. Kur mendon se roli i gruas është anësor dhe se ajo është thjesht një shërbëtore, kur ti nuk e respekton rolin e saj...

NËNA E BURRIT, ÇELËS NGA ÇELËSAT E LUMTURISË BASHKËSHORTORE!!

A e di se nëna e burrit tënd është çelës nga çelësat e lumturisë bashkëshortore?! Merri këto këshilla se si të sillesh me nënën e...

MARRËDHËNIET BASHKËSHORTORE

Prej çështjeve që Islami i kushton rëndësi të veçantë është edhe çështja e familjes brenda shtëpisë dhe jashtë saj. Duke e pasur parasysh se...

DASHURIA MES NUSES DHE VJEHRRËS!!

Vajza martohet dhe pas martesës së saj shkon të jeton me burrin e saj dhe nënën e tij. Pas një periudhe të shkurtër fillojnë...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,680AbonentëAbonohu

Postimet e fundit