PLAKA TË CILËS IU KTHYE SHIKIMI NË ARAFAT

Nuk i shkoi fare ndërmend një plakës nga Tunizi, e cila i kishte arritur të shtatëdhjetat, se do të del nga shtëpia e saj...

SA MADHËSHTORE QË ËSHTË ZEMRA E NJË NËNE!

Djali merr vendim të prerë që ta largojë nënën e vet plakë nga jeta e tij. E hipi mbi shpinën e tij dhe u...

MOS SHPEJTO NË GJYKIM!

Rrëfehet për një plak se ishte ulur në tren së bashku me të birin, i cili asaj kohe i kishte arritur të njëzet e...

KUR SHPIRTI ËSHTË I KËNAQUR

Ishte një njeri i varfër, i cili kujdesej për nënën, gruan dhe fëmijët e tij dhe njëkohësisht punonte si shërbëtor te një pasanik. Ishte...

MILINGONA DHE MJALTI – DYNJAJA DHE NE

Ra mbi tokë një pikë mjaltë dhe erdhi një milingonë e vogël, e cila iu afrua pikës së mjaltit dhe shijoi nga ajo. Më...

SHTATË MREKULLITË E DYNJASË

Mësuesja kërkoi nga nxënësit të hulumtojnë për shtatë mrekullitë e dynjasë. Edhe përkundër mospajtimeve mes nxënësve, shumica e tyre ishin të mendimit se këto...

I RIU GJERMAN QË E PRANOI ISLAMIN

Një i ri mysliman vendosi të studiojë jashtë shtetit të tij dhe si vend për studimet e tij të ardhshme e zgjodhi Gjermaninë. Pasi...

SHPIRTI MË NXITË DREJT GJYNAHEVE, MË KËSHILLO!

U nis një njeri drejt Ibrahim Ed’hemit, Allahu e mëshiroftë!, dhe i tha: - O shejh, shpirti më nxitë kah gjynahet. Më këshillo me ndonjë...

KUJDESI PËR MACEN U BË SHKAK SHËRIMI

Nëna e një djaloshi ishte në gjendje kritike dhe shtrihej në spital. Një ditë nga ditët mjekët e lajmëruan djaloshin se gjendja e nënës...

“UNË JAM I MADH SE MUHAMEDI!”

Gjenerali tha: - Unë jam gjeneral i forcave detare në Gjermani. Djaloshi ia kthehu: - Na vjen mirë dhe na nderon. - Unë jam më i madh se...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit