TREGIMI I MUSAIT ME HIDRIN, alejhima selam

Të gjitha tregimet në Kur’an dhe Hadithet e vërteta janë të sakta dhe reale. Ato na rrëfejnë dhe qartësojnë të gjitha ndodhitë siç kanë...

MIRËSIA ÇDOHERË E JEP FRYTIN E SAJ

Rrëfehet për një mbret në të kaluarën se kishte vendosur që ti japë dhuratë 400 dinarë çdokujt që e thotë një fjalë të mirë. Kështu...

TË FILLOJMË ME PËRMIRËSIMIN E VETES

Prindi mundohej ta lexonte gazetën ditore, mirëpo biri i tij i vogël i sillej përreth dhe e pengonte. Kur u lodh prindi nga i...

RRËFIM DHE MËSIM

Tre shokë ecnin rrugës natën dhe panë një njeri që groponte në skaj të rrugës. I pari i tha të tjerëve: Shikoni.. ky njeri hap...

JETA NUK ËSHTË MË SHUMË SE NJË RRËFIM I SHKURTËR

Dr. Aid el Karni, Allahu e ruajtë, thotë: Ne nuk mundemi ta ndryshojmë të kaluarën e as ta pikturojmë të ardhmen, atëherë pse e mbysim...

MOS E ZEMËRO ATË QË E KE MË TË SHTRENJTË

- E zemëroi nënën e vet dhe i thonte vetes “nesër do të sillem mirë me të”, mirëpo ajo ndërroi jetë para se të...

OPERACIONI I NJË HAFËZI TË KURANIT!

Dijetari Dr. Muhamed Hasani, Allahu e ruajt, thotë: Mu betua një mjek nga Kajro të cilin e njoh dhe më tha: Shejh Muhamed, prej...

LUTJA NË QABE, SHKAKU I SHËRIMIT TIM!

Dijetari Dr. Muhamed Hasani, Allahu e ruajt, e rrëfen një rast dhe thotë: Kisha ligjëratë në Meke dhe para se të filloj të ligjëroj...

SHQIPTOI SHEHADETIN DUKE QENË E VDEKUR

Doktori Halid el Xhubejr, Allahu e ruajt, i cili është një kardiokirurgët më të mirë në Arabinë Saudite dhe njëkohësisht edhe thirrës në fenë...

NËNA IME DHE PERIUDHAT E JETËS SIME!

Kur jemi të vegjël përqafimi i saj është bota jonë. Kur rritemi pakëz, të kapurit për një pjesë të fustanit të saj është, udhërrëfyesi jonë. Kur...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,680AbonentëAbonohu

Postimet e fundit