VAJZA JOTE ËSHTË BËRË GRUA, A E BESON?!

Ekziston një ditë, një moment, një çast, kur çdo baba dhe nënë e paramendojnë se është i largët dhe besojnë, se nuk do të...

POROSI PËR FEMRËN MUSLIMANE

Motra ime muslimane, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ty! Allahu, azze ue xhel, i ka lavdëruar gratë muslimane të cilat janë besimtare, durimtare,...

MOSRESPEKTIMI I PRINDËRVE

Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve dhe të qiejve. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi Muha­medin, mbi familjen dhe shokët e tij...

MOSRESPEKTI I PRINDËRIT NDAJ FËMIJËS

Çdo ditë dëgjojmë dhe shohim pamje dhe forma të ndryshme të mosrespektimit të prindërve nga ana e fëmijëve të tyre, kështu që në anën...

ME DASHURI I EDUKOJMË BREZAT TANË

Allahu, azze ue xhel, fëmijën e bëri kënaqësi për sytë e prindit, dashuri të zemrës së tij, gëzim të shpirtit të tij dhe të...

GRUAJA, FAMILJA DHE EKUILIBRI I RËNDË

Kur i kthehem kujtesës së mëhershme, më vijnë ndërmend kujtimet e mia që i kisha rreth pamjes së një burri, të cilin e parafytyroja...

KJO GRUA ËSHTË E MENÇUR

Ndodhi një mosmarrëveshje mes dy bashkëshor­tëve dhe gruaja u ul duke qarë. Në këto çaste, trokiti në derë familja e saj, kishin ardhur në...

DUA QË DHEMBJEN TA NDJEJMË TË DY BASHKËRISHT!

Burri e shoqëronte gruan në dhomën e lindjes, e kur e pa se ajo ndjen dhembje, e vendosi dorën brenda gojës së saj dhe...

NËNA JOTE TË MOS PREZANTOJË NË DASËM NËSE DO QË TË...

Një i ri, me profesion mjek, shkon në shtëpinë e familjes së shokut ta kërkon dorën e vajzës së tyre, por vajzës pasi që...

NËNË KËTË VAJZË E DUA PËR GRUA!

Djali kërkonte nuse të martohet, i thotë nënës së vet të shkojë te filan shtëpia, sepse atje ishte një vajzë që e do për...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit