Fetva nr. 293

Pyetje: Jam një njeri, i cili ka përgojuar shumë njerëz, tashmë ndjehem pishman shumë dhe i penduar për përgojimin e shumtë që e kam bërë. Ata...

Fetva nr. 292

Pyetje: Babai im vdiq dhe la pas vetes së tij dy gra (ishte i martuar me dy gra), dhe secila prej tyre banon në shtëpi...

Fetva nr. 291

Pyetje: A lejohet kryerja e haxhit nga më shumë se dy persona në të njejtin vit për të vdekurin? Përgjigje: Po, lejohet kryerja e haxhit nga më...

Fetva nr. 290

Pyetje: Cila është dispozita e ndëgjimit të ilahive, dhe a janë ilahit zëvëndësim për muzikën? Përgjigje: Sa i përket ilahive, ndryshon...

Fetva nr. 289

Pyetje: Disa nga baballarët nuk kujdesen për fëmijët e tyre në çështjet e fesë; Psh. Nuk i urdhërojnë të falin namaz, të lexojnë Kur'an,...

Fetva nr. 288

Pyetje: Jam i martuar dhe nusja ime posedon tre motra më të vogla se ajo. Unë banoj tek shtëpija babait të nusës sime, ngase...

Fetva nr. 287

Pyetje: Këtu tek ne në Britani tubohen në shkollë burra dhe gra, të ftuar në mbledhjen e prindërve në lidhje me fëmijët e tyre...

Fetva nr. 286

Pyetja: A i lejohet agjëruesit fresikmi me ujë (gusli, larja kokës etj), (gjatë temperaturave të larta të nxehtit)!? Përgjigje: Po, ky...

Fetva nr. 285

Pyetja:  Nëse një grua përshkak të gjendjes së saj jo të mirë shpirtërore, nuk i bindet bashkshortit (të bëjë mardhënie intime), a llogaritet në...

Fetva nr. 284

Pyetja:  A është e lejuar të bashkohet namazi i Ikindisë me namazin e Xhumasë!? Përgjigjja: Nuk bën të bashkohet namazi i...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit