SI KUROHEN TË METAT DHE MANGËSITË ?!

Rrëfehet për një burrë se ankohej prej të metave të shumta që i kishte. Ky burrë rrëfehet se tentoi që ato t’i përmirëson, mirëpo...

RREGULLAT E LUMTURISË

Jeto me njerëzit, mesatar, mes të vetmuarit dhe përzierjes me ta.Jeto me vëllezërit e tu, mesatar, mes seriozitetit dhe talljes.Jeto me nxënësit e tu,...

VLERA E JUAJ NUK PREKET EDHE PËRSKAJ NËNÇMIMIT !

Mësuesi i nxori 5 euro, me duar i ngriti lart dhe nxënësve ju tha: Kush i do?! Nxënësit të gjithë i ngritën duart! ...

NËNA IME DHE PERIUDHAT E JETËS SIME!

Kur jemi të vegjël përqafimi i saj është bota jonë.Kur rritemi pakëz, të kapurit për një pjesë të fustanit të saj është, udhërrëfyesi jonë.Kur...

TETË GJËRAT MË TË VËSHTIRA!!

1. Të mësohesh me një person dhe papritmas të ikën!2. Të mos gjesh njeri që të kupton dhe të ndjen! 3. Ta duash një njeri...

CILËS KATEGORI I TAKON ?!

Nëse i mediton njerëzit, do t’i gjesh se janë katër kategorish!Kategoria e parë: E adhurojnë Allahun dhe në jetë janë të lumtur.Kategoria e dytë:...

MËSOI KËTO TRI GJËRA !!

Gjithmonë rikujtoi tri gjëra: Të duash, të sakrifikosh dhe të falsh. Ke kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh....

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET!

O ti njeri.. Kur lind, të thirret ezani pa mos falur namaz, dhe kur vdes, të falet namazi pa mos thirr ezan! Kur lind,...

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR !

Gjykatësit i tha: Pse të burgosem dy ditë pa asnjë faj?! Gjykatësi ia kthehu: Tash ti bëra dy muaj! Tha: Pse?! Kurse gjykatësi...

KËTË E MËSOVA NGA VITET QË MË KALUAN!

Një njeri u pyet se çfarë mësove nga vitet që të kaluan?! - U përgjigj: Mësova se atë çfarë e vepron e sheh si pasqyre...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,218AbonentëAbonohu

Postimet e fundit