DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

1. Kur është në sexhde dhe e ndjen se është afër Allahut.2. Kur e përfundon provimin e tij të fundit.3. Kur zgjohet nga gjumi...

URTËSIA E PROFESORIT; SI TA JETOSH JETËN TËNDE !!

Në shtëpinë e profesorit të vjetër, u takuan studentët që kishin pas diplomuar shumë vite më parë dhe i kishin pas braktisur karriget e...

MEDITO RRETH KËTYRE KËSHILLAVE

1. Hulumto shtatë vjet, para se t’i besosh një lajmi. 2. Mendo një vit, pastaj fol. 3. Dynjaja është mësues i vërtetë, mirëpo kërkon shpërblim të...

SA VJEÇ JE ?!

Rrëfehet për një njeri se ishte simpatizues i udhëtimeve dhe i dhënë pas dëfrimeve. Një ditë prej ditëve, ndodhi që të viziton një prej...

REALITETI YNË ËSHTË PËR MJERIM !

1. Përkujdesuni për fshehtësitë e juaja, janë disa që i përhapin ato që të tjerët të qeshen me ty!! 2. Gjysma e botës e jetojnë...

MËSIMIN QË E MORRA NGA UDHËTIMI NË ITALI

Rrëfehet për një të ri që e shprehu dëshirën e morra tij ta viziton Italinë. Para udhëtimit, një shok i tij e paralajmëroi...

TI DHE AJO, MEDITONI KËTO FJALË (1) !

1. Deshe a refuzove, ekziston një person në jetën tënde, ku për të nuk vlejnë ligjet sikurse për të tjerët! Zemërohet dhe ti je...

PSE TË ZEMËROHESH?!

Mos u zemëro e të thuash: Unë jam i pikëlluar.. ka të tjerë që janë në pikëllim më të rëndë se ti! Mos u...

PESË LLOJET E HESHTJES!!

1. Kur nuk bindesh me fjalët e një njeriu që e ke para teje, e posaçërisht nëse është më i vjetër se ti në...

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR !

Gruaja thotë: Pasi që kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund e përgatita...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,200AbonentëAbonohu

Postimet e fundit