TË FILLOJMË ME PËRMIRËSIMIN E VETES

Prindi mundohej ta lexonte gazetën ditore, mirëpo biri i tij i vogël i sillej përreth dhe e pengonte. Kur u lodh prindi nga i...

RRËFIM DHE MËSIM

Tre shokë ecnin rrugës natën dhe panë një njeri që groponte në skaj të rrugës. I pari i tha të tjerëve: Shikoni.. ky njeri hap...

JETA NUK ËSHTË MË SHUMË SE NJË RRËFIM I SHKURTËR

Dr. Aid el Karni, Allahu e ruajtë, thotë: Ne nuk mundemi ta ndryshojmë të kaluarën e as ta pikturojmë të ardhmen, atëherë pse e mbysim...

MOS E ZEMËRO ATË QË E KE MË TË SHTRENJTË

- E zemëroi nënën e vet dhe i thonte vetes “nesër do të sillem mirë me të”, mirëpo ajo ndërroi jetë para se të...

OPERACIONI I NJË HAFËZI TË KURANIT!

Dijetari Dr. Muhamed Hasani, Allahu e ruajt, thotë: Mu betua një mjek nga Kajro të cilin e njoh dhe më tha: Shejh Muhamed, prej...

LUTJA NË QABE, SHKAKU I SHËRIMIT TIM!

Dijetari Dr. Muhamed Hasani, Allahu e ruajt, e rrëfen një rast dhe thotë: Kisha ligjëratë në Meke dhe para se të filloj të ligjëroj...

SHQIPTOI SHEHADETIN DUKE QENË E VDEKUR

Doktori Halid el Xhubejr, Allahu e ruajt, i cili është një kardiokirurgët më të mirë në Arabinë Saudite dhe njëkohësisht edhe thirrës në fenë...

NËNA IME DHE PERIUDHAT E JETËS SIME!

Kur jemi të vegjël përqafimi i saj është bota jonë. Kur rritemi pakëz, të kapurit për një pjesë të fustanit të saj është, udhërrëfyesi jonë. Kur...

NUK ËSHTË NGA NE AI QË MASHTRON!!

Rrëfehet për një njeri të ndershëm se i porosiste punëtorët e vet që njerëzve tua paraqesin të metat e mallit nëse gjendeshin në të!...

PASHA ALLAHUN TANI JAM DUKE E PARË VETEN NË XHENET!!

Rrëfimi në vijim është i vërtetë, dhe na e rrëfen kardiokirurgu i njohur saudit dhe njëkohësisht thirrës i madh në fenë e Allahut, dr....
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,580AbonentëAbonohu

Postimet e fundit