AGJËRIMI VULLNETAR

0
MUNDËSI E PASTËR Ata që punojnë me ndërrime dhe nëpër rajone të izoluara, kanë mundësi të madhe për agjërim vullnetar. Kur janë në ndërrim të...

KALITJA E FËMIJËVE PËR AGJËRIM!

0
Rubejia bint Muavidh  për agjërimin e Ashurës tha: “E agjëronim Ditën e Ashurës dhe i nxitnim fëmijët tanë që ta agjëronin, u punonim...

TI E KE MUNDËSINË PËR TA RESPEKTUAR NËNËN TËNDE

0
 Një djalosh rrëfen dhe thotë: Gjatë periudhës kur isha më i ri, shpesh largohesha nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë. Kjo gjë e hidhëronte...

MOS U ZEMËRO!

0
Përderisa prindi e pastronte makinën e tij të re, i biri gjashtëvjeçar e mori një gur dhe e gërvishti një pjesë të makinës. Prindi,...

PLUHURI I MËKATEVE

0
Një grua dhe burri i saj u shpërngulën në një shtëpi të re dhe përderisa hanin mëngjesin e ditës së parë, gruaja tha: -Burri im...

FJALË QË NUK I THUHEN BURRIT ASNJËHERË

0
Nganjëherë shqiptojmë fjalë pa ndonjë qëllim të veçantë dhe nuk u kushtojmë fare rëndësi, por ato e vrasin tjetrin në ndjenja dhe shkaktojnë probleme....

TI SI FËMIJË NË CILIN GRUP BËN PJESË?!

0
Fëmijët janë pesë llojesh: I pari: Nuk e vepron atë që e urdhërojnë prindërit. Ky konsiderohet mos respektues i prindërve. I dyti: E vepron atë që...

NJË METODË E BUKUR PËR TA EDUKUAR FËMIJËN

0
- Kur fëmijën tënd e kreh, lajmëroje se atë e bën për shkak se i Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin...

REALITETE MBI GRUAN

0
Grua madhështore është ajo grua që na mëson si të duam, atëherë kur duam të urrejmë. Dhe si të qeshim atëherë kur duam të qajmë. Dhe...

GRATË JANË SHOQËRUESE TË BURRAVE

0
Burri që e merr mendimin e gruas së tij në çdo gjë, nuk është naiv dhe personalitet i dobët. Po ai vetëm thjesht beson se...