GRUAJA MARTOHET PËR FE E JO PËR BUKURI!!

Një ditë prej ditëve, më erdhi përgjegjësi i një familjeje të ndershme që e pata njoftuar më herët, dhe ma shprehu dëshirën e vet...

MBARËSONI FËMIJËT TUAJ ME LUTJE

Fëmijët janë një prej begative më të mëdha që na i jep Allahu, subhane­hu ve teala. Na gëzojnë në fëmijëri dhe shpresojmë ndihmën tyre...

DASHURIA MES NUSES DHE VJEHRRËS!!

Vajza martohet dhe pas martesës së saj shkon të jeton me burrin e saj dhe nënën e tij. Pas një periudhe të shkurtër fillojnë...

GRUAJA (FEMRA) DUHET TA MËSON KËTË!!

A e din se.. i pari që e banoi Haremin e Mekës ka qenë grua, dhe ajo është Haxheri! A e din se.. i...

POROSIA E PRINDIT PËR BIJËN E POSAMARTUAR

- Në ditën e martesës së saj e thirri prindi i saj dhe i tha: Bija ime, ti sot transferohesh tek dy duar të...

ÇUDI ME ATË BURRË, I CILI KËRKON DHE NUK JEP!!

Çudi me atë burrë, i cili kërkon grua të ndershme, kurse ai vet nuk është i tillë!! Çudi me atë burrë, i cili kërkon...

FJALË PËSHPËRITËSE PËR GRATË!

Kur ngritësh ta pastrosh shtëpinë, ripërtërije nijetin se je duke e larguar një pengesë nga rruga.Kur e përgatit ushqimin, ripërtërije nijetin se je duke...

KUR NJË GRUA NDJEHET MREKULLUESHËM!!!

Gruaja ndjehet e mrekullueshme kur pranë saj e ka një burrë.. Një burrë që kur i ngushtohet asaj dynjaja, mundet të strehohet tek ai! Një burrë...

NGA MIRËSITË E MBULESËS

1. Respektimi i urdhrit të Allahut dhe të Dërguarit të Tij, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të. 2. Ruajtja e nderit. 3. Mburojë nga...

VËLLA MOS U MARTO!!

Mos u marto derisa ta mësosh botëkuptimin e jetës.Mos u marto derisa ta mësosh realitetin e martesës.Mos u marto derisa ta mësosh se si...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,090AbonentëAbonohu

Postimet e fundit

KU ËSHTË FUQIA?!

HISTORIA NA MËSON

KËSHTU BËHESH I LUMTUR