SI SILLEJ I DËRGUARI I ALLAHUT, LAVDIA DHE PAQJA E ALLAHUT...

- I ndihmonte në punët e shtëpisë: Është pyetur Aisha, Allahu qoftë i kënaqur me të, se çfarë bënte i Dërguari i Allahut, në shtëpi?...

MOTËR KUJDES NGA KJO DASHURI!

Ki kujdes nga dashuria që i verbëron sytë! Ki kujdes nga dashuria që shejtanin e kënaq! Ki kujdes nga dashuria që nuk është i kënaqur me...

A KE MUNDËSI TA SHPËRBLESH NËNËN TËNDE?!

Allahu e mëshiroftë atë grua që sytë e saj derdhën lot nga lodhja dhe vështirësitë! Allahu e mëshiroftë atë grua që e shtrydhi jetën e...

SJELLJA E MIRË E PËRFITON ZEMRËN E GRUAS!!

Kur gruaja bën shaka me ty, edhe ti ktheja me shaka dhe bëje të qeshë! Kur ajo dyshon në ty, distancohu për shkurt që t’i...

SI TA PËRMBASH VETEN QË MOS TA RRAHËSH FËMIJËN TËND!!

Zemërimi është një ndër faktorët më kryesorë që e nxitën prindin ta rrah fëmijën e vet dhe më vonë të ndjejë keqardhje! Si ta përmbash...

Shenjat e vogla të Kiametit (pjesa e dytë) [HUTBE]

Disa shenja të vogla të Kiametit janë: Pakësimi i dijes fetare dhe shfaqja e injorancës ose xhehlit. Enesi (Allahu qoftë i kënaqur me të!) transmeton...

NËNA E POROSIT DHE E KËSHILLON TË BIRIN!!

Biri im i shtrenjtë! Një ditë prej ditëve, do të më shohësh si plakë dhe sjelljet e mia, nuk do të jenë më si më...

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

Kur burri hyn në shtëpi dhe ti nuk e le çdo gjë që e ke në dorë, nuk shkon ta presësh, nuk i...

SI T’IA PËRFITOSH ZEMRËN GRUAS!!

Gjatë hyrjes në shtëpi fillo me selam! I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, thotë: “Betohem në Zotin se...

Shenjat e vogla të Kiametit (pjesa e parë) [HUTBE]

Domethënia e  “Muhamedun Resullullah” është: Muhamedi ﷺ  është njeri, pra, qenie njerëzore, njëherazi ai është i Dërguari i Allahut. Këtë gjë e kuptojmë nga fakti...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit