DUA TË BËHEM SAHABIJ

Gjatë një ore mësimore, mësuesi pyet nxënësit: “Çka dëshironi të bëheni në të ardhmen?” Dëshirat e nxënësve ishin të ndryshme, disa thonin mjek, pilot,...

ILAÇI I BRENGAVE DHE I PIKËLLIMIT!!

Dijetari Dr. Salih el Megamesi, Allahu e ruajt, thotë: “Merrni nga unë këto dy këshilla, të cilat nuk dua t’i ruaj vetëm se për...

TË PRIVUARIT.. KUSH JANË ATA?!

Plot nga njerëzit mendojnë se privimi nga pasuria, dhe mos posedimi i makinave dhe i vilave luksoze, është privimi më i rëndë, por çështja...

POROSI PËR ÇDO NJERI QË E DO NËNËN E VET

Kur ishe njëvjeçar, ajo të ushqente dhe të pastronte, kurse ti e falënderoje me të qarë gjatë natës. Kur ishe dyvjeçar, ajo të ushtroi...

DHEU NGA XHENETI !

Mësuesi njërit nga nxënësve të vet i tha: Nuk do ta jap notën e plotë përderisa nuk më sjell dhe nga Xheneti!! Nxënësi i...

DEBATET NË INTERNET DHE PASOJAT

Mungesa e etikës dhe e qëndrimit konstruktiv është një nga të metat themelore e debateve të brendshme, por në veçanti e atyre që po...

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR!!

Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat! Tri gjëra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani! Tri gjëra duhet të lirohemi nga...

POZITA E MORALIT TEK GJENERATAT E ARTA 2/3

Ahmed ibn Harbi, Allahu e mëshiroftë ka thënë: "Nuk ka gjë që i bënë dobi më shumë zemrës së robit të Allahut se sa...

T’I MËSOJMË FËMIJËT E VEGJËL PËR VLERËN E PRIVATËSISË

Fëmijët e vegjël janë të pafajshëm. Si pasojë, ata nuk janë në gjendje të dallojnë informacione të ndryshme që ata marrin - se çka...

TI BËHU I LUMTUR, EDHE PSE UNË JAM NË PIKËLLIM!!

Ishin dy burra, të cilët e kishin të njëjtën sëmundje, dhe shëroheshin në të njëjtin spital, dhe qëndronin në të njëjtën dhomë! Njëri nga...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,072AbonentëAbonohu

Postimet e fundit