DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Ekziston mundësia të ndryshojë definicioni i suksesit te çdo njeri, mirëpo prapëseprapë ai mbetet gjëja e vetme ku të gjithë e shpresojnë, pa marrë...

NUK MJAFTON

Nuk mjafton vetëm t’i shkruajmë idetë dhe nuk mjafton vetëm që të mahnitemi me to, sepse gjendja në tokë nuk ndryshohet pa punë dhe...

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Gruaja e Faraonit e vendosi të ndryshohet. I biri i Nuhut, alejhi selam, e vendosi të mos ndryshojë. Ajo ishte nën sundimin e tiranit më të...

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Emri i shtëpisë: Xhenet. Numri i dyerve të saj: Tetë. Çelësi i shtëpisë: Fjala la ilahe il-lallah. Lokacioni: Xheneti më i lartë - Firdeusi. Lloji i ndërtimit: Një...

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Alkooli - pije. Bixhozi - fat. Muzika - art. Ryshfeti - një kafe. Përzierja e gjinive - civilizim. Lakuriqësia - liri. Kurvëria - lidhje kaluese. Paturpësia - zhvillim dhe emancipim. Hipokrizia -...

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Filloje ditën tënde me namazin e sabahut, që ta arrish shpëtimin dhe suksesin. Mos e ndal duanë, sepse ajo është litari i shpëtimit. ...

DITËT E TESHRIKUT – DISPOZITA DHE DOBI

Ditët e Teshrikut, dita e njëmbëdhjetë, e dymbëdhjetë dhe e trembëdhjetë e Dhulhixhes, janë tri ditët që vijnë pas ditës së Kurban Bajramit....

BAJRAMI – RREGULLA DHE DISPOZITA

Bajrami është rit islam, në të paraqiten pamjet e nënshtrimit dhe përuljes ndaj Allahut si dhe shumë nga kuptimet shoqërore dhe shpirtërore. Në...

DITA E ARAFATIT- DISPOZITA DHE DOBI

Dita e Arafatit është një nga dhjetë ditët e vlefshme të Dhulhixhes. Është dita më e mirë e dynjasë pas ditës së Kurban...

QARTËSIMI I TEUHIDIT TË ADHURIMIT NËPËRMJET RITEVE TË HAXHIT

Frikojuni Allahut dhe dijeni se qëllimi i krijimit tuaj nuk është tjetër përpos adhurimi i Tij. Allahu, azze ue xhel, thotë: "Xhindet dhe njerëzit...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,200AbonentëAbonohu

Postimet e fundit