KUSH DO T’I BLEJË LOTËT E SYVE TË TU?!

Shko në treg dhe prezantoji  lotët e tu, a do të gjesh njeri që do t’i blejë ata dhe me çfarë çmimi do t’i...

STINA E DIMRIT DHE MES’HU MBI MESTE

Dimri dhe vera, të ftohtët dhe të nxehtët, ndërrimi i natës dhe i ditës, çdo gjë që Allahu e ka krijuar në qiell,...

RREGULLAT E LUMTURISË

Jeto me njerëzit, mesatar, mes vetmimit dhe përzierjes me ta. Jeto me vëllezërit e tu, mesatar, mes seriozitetit dhe talljes. Jeto me nxënësit e tu, mesatar,...

PREJ KUR ËSHTË BËRË KURBAN BAJRAMI PROBLEM PËR NJË FAMILJE!!

Prej atëherë kur emri i tij është shndërruar nga kurban bajram në bajramin e madh! Prej atëherë kur therja e kurbanit është bërë traditë shoqërore,...

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

E respektojmë veten dhe e respektojmë tjetrin. Kur urdhërojmë, urdhërojmë me butësi. Kur këshillojmë, këshillojmë me dashuri. Kur kërkojmë, kërkojmë me durim. Kur marrim, marrim pa lakmi. Kur flasim,...

VEÇORITË E MUAJIT RAMAZAN

O muslimanë, frikojuni Allahut dhe falënderoni Atë. Dijeni se prej urtësisë së madhe të Tij është ta veçon kë të dojë prej krijesave të...

FEJA E VËRTETË TEK ALLAHU ËSHTË VETËM ISLAMI

Njerëzit për të arritur deri te lumturia e dynjasë dhe për t’i njohur rrugët që çojnë deri te ajo kapen për shkolla ideologjike të...

QARTËSIMI I SHKAQEVE TË LUMTURISË

Plot nga njerëzit, mendojnë se lumturia dhe shpëtimi, janë në gjërat kalimtare të kësaj dynjaje. Një grup nga ta, lumturinë e paramendojnë në arritjen...

TË GJITHË IKIN

Të gjithë ikin, mirëpo, ndryshon shkaku i ikjes së tyre! Disa ikin kur ke nevojë për ta! Disa ikin kur ju përfundon interesi! Disa ikin kur për ty...

DISA VEÇORI TË HAXHIT DHE KUSHTET E SAJ

O ju muslimanë, Haxhi është një prej shtyllave të Islamit dhe bazament i tij i fortë. Allahu, azze ue xhel, thotë: "Me të vërtetë, Faltorja...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,320AbonentëAbonohu

Postimet e fundit

MERITAT E SAHABËVE

MOSRESPEKTIMI I PRINDËRVE

NGRËNIA E PASURISË HARAM

RREZIKU I RYSHFETIT