ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË !

Me të holla e ke mundësinë të blesh: Shtëpinë mirëpo jo edhe vendbanimin Pozitën mirëpo jo edhe respektin. Krevatin mirëpo jo edhe gjumin. Librin mirëpo jo edhe kuptimin. Ilaçin...

NË SHPIRTIN E ÇDO NJERIUT EKZISTON NJË LUFTË

Një ditë prej ditëve, gjyshi, nipit të vet i tha: Sot do të tregoj për një realitet nga realitetet e dynjasë! Nipi ia kthehu: Të...

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR !

Gruaja thotë: Pasi që kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund e përgatita...

PSE ALLAHU E FSHEHI KOHËN E VDEKJES ?!

Allahu tha: “Agonia e vdekjes do të sjellë të vërtetën (e jetës tjetër): ja, kjo është ajo së cilës përpiqeshe t’i ikje”. Kaf 19. A...

JETO ME ZEMËR QË E DO ÇDOKUSH !

1. Disa njerëz i duam, mirëpo nuk ju afrohemi; ata në largësi janë më të dashur, ata në largësi janë më të mrekullueshëm dhe...

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E...

Detet e dynjasë nuk e fikin një gacë nga zjarri i Xhehenemit, mirëpo një lot që del nga frika e Allahut të mbron nga...

ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Kur të shtohet dhembja në brendësinë tënde dhe gjoksi të shtrëngon.. Ji i bindur se ka ilaç për mundimet e tua! Lutja, dhe thirrja, dhe zëri...

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR !!

161. Martoje personin e përshtatshëm, ai 90% do të jetë sebepi i lumturisë apo pikëllimit tënd! 2. Punoje profesionin që e do dhe që e...

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SE SA E TRUPAVE...

Ti e ke mundësinë ta therësh dikë dhe pastaj ta nxjerrësh thikën nga fyti i tij, mirëpo atij vetëm se ia ke lënë një...

ME DASHURI EDUKOJMË BREZAT TANË

Allahu, azze ue xhel, e bëri fëmijën kënaqësi për sytë e prindit, dashuri të zemrës së tij, gëzim të shpirtit të tij dhe e...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,320AbonentëAbonohu

Postimet e fundit

MERITAT E SAHABËVE

MOSRESPEKTIMI I PRINDËRVE

NGRËNIA E PASURISË HARAM

RREZIKU I RYSHFETIT