JETA JOTE BASHKËSHORTORE ËSHTË E SHTRENJTË, MOS E SHKATËRRO!!

0
Gruaja e mençur, e vendos sheqerin në çdo gjë që ia thotë burrit, dhe e largon kripën nga çdo gjë që ia thotë asaj...

KY BURRË IDEAL!!

0
Përcillet nga një vëlla muslimanë, se rrugës duke u kthyer për në shtëpi, erdhi deri te në një mosmarrëveshje mes tij dhe gruas së...

E TËRA NGA TI QË KËRKOHET ËSHTË GRUAN MOS TA LËNDOSH

0
Ti, kur e vendos kokën tënde mbi jastëk, fle, kurse ajo, kur e vendos kokën e saj mbi jastëk, mendon se çfarë të gatuan...

DISA FJALË DREJTUAR MJEKËVE DHE TË SËMURËVE

0
Falënderimi i takon vetëm se Allahut që na bëri musliman dhe na dalloi nga jobesimtarët. Falënderimi i takon vetëm se Allahut i Cili na...

CILËSITË E GRUAS SË KEQE

0
Nga cilësitë më të dalluara të gruas së keqe janë: 1. Grua dominuese. Gruaja dominuese është ajo grua e cila e anashkalon prezencën e...

KJO ËSHTË DASHURI!!

0
Dashuri nuk është vetëm se të më thuash të dua!! Dashuri është të më besosh! Dashuri është të qetësohesh me mua! ...

SHPREHJET PAS MARTESËS

0
- Dy apo disa muaj pas martese, fillojmë t’i dëgjojmë shprehjet: Më nuk më do! Ky nuk është personi që u martova! Mendoj se...

KATËR POROSI BASHKËSHORTORE

0
Gabon ai që mendon se rruga drejt arritjes dhe plotësimit të lumturisë bashkëshortore është e shtruar me lule. Gënjen edhe ai që pretendon realizimin...

POROSI PËR FEMRËN MUSLIMANE

0
Motra ime muslimane, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ty. Allahu, azze ue xhel, i ka lavdëruar gratë muslimane të cilat janë besimtare,...

SI SILLEJ I DËRGUARI I ALLAHUT, LAVDIA DHE PAQJA E ALLAHUT...

0
- I ndihmonte në punët e shtëpisë: Është pyetur Aisha, Allahu qoftë i kënaqur me të, se çfarë bënte i Dërguari i Allahut, në...