DUA QË DHEMBJEN TA NDJEJMË NE TË DY BASHKËRISHT!

0
Burri e shoqëronte gruan në dhomën e lindjes, e kur e pa se ajo ndjen dhembje, e vendosi dorën brenda gojës së saj,...

VËLLA, MOS U MARTO!!

0
Mos u marto derisa ta mësosh botëkuptimin e jetës. Mos u marto derisa ta mësosh realitetin e martesës. Mos u marto derisa ta mësosh se si...

MBULESA IME

0
Krenohem me hixhabin tim edhe pse për mua thonë se ti je e prapambetur. Unë jam krenare në mbulesën time edhe pse më thonë se...

Historia e krijimit të shteteve së Botës islame

0
Historia e krijimit të shteteve islame përfshin të gjitha shtetet anëtare të OBI – t, si dhe shkurtimisht janë përfshirë edhe shtetet të cilat,...

PLUHURI I MËKATEVE

0
Një grua dhe burri i saj u shpërngulën në një shtëpi të re dhe përderisa hanin mëngjesin e ditës së parë, gruaja tha: -Burri im...

LETËR KUSHTUAR GRUAS!!

0
Gruaja ime! Që të jesh në zemrën time dhe të më shtohet dashuria ndaj teje, ruaje Allahun dhe frikoju Atij. Ji në dijeni se Ai...

BURRI IM I DASHUR KUPTOJE MIRË GRUAN !

0
Gruaja kur flet, dije se nuk e ka për qëllim atë që e thotë! Kjo do të thotë se kur ajo thotë: Ti me...

GRUAJA DHE AGJËRIMI VULLNETAR

0
Nuk i lejohet gruas të agjërojë nafile si gjashtë ditët e Shevalit etj. pa lejen e burrit të saj, duke u mbështetur në hadithin:...

POROSI PËR FEMRËN MUSLIMANE

0
Motra ime muslimane, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ty! Allahu, azze ue xhel, i ka lavdëruar gratë muslimane të cilat janë besimtare, durimtare,...

SI T’IA BËSH FAMILJES GRUAN TËNDE TË DASHUR?!

0
Çështja e gruas dhe familja e burrit të saj me kali­min e viteve ende vazhdon të jetë një ndër proble­matikat që ballafaqohen me të...