A DONË TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

0
  1. Kur burri hyn në shtëpi, dhe ti nuk e len çdo gjë që e ke në dorë, dhe nuk shkon ta presësh,...

KUSH NUK E KUPTON FEMRËN NUK IA DIN ASAJ VLERËN!!

0
Dy bashkëshortët u pajtuan mes veti që mos t’ia hapin derën askujt që vjen në vizitë të tyre! Dhe me të vërtetë, familja e...

SI T’IA PËRFITOSH ZEMRËN GRUAS!!

0
1. Gjatë hyrjes në shtëpi fillo me selam! I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, thotë: “Betohem në Zotin...

KËSHILLA PËR GRUAN E MARTUAR MUSLIMANE!!

0
Kur fol me burrin tënd, fol me zë të ulët dhe të butë, dhe mos e rrit zërin ndaj burrit, qoftë ajo edhe gjatë...

QË TA BËSH GRUAN TË LUMTUR!!

0
Kërko mendimin e saj në çështjet e tua!Sillu me të me mëshirë dhe dashuri!Merre me të mirë në urdhëresa dhe mos ia bashkëngjit urdhrave...

DHJETË GABIMET QË BIEN NË TO GRATË!!

0
E shtrenjta grua muslimane, largoju nga këto dhjetë gabime! Janë dhjetë gabime shkatërruese që i bën gruaja, dhe shpesh bien shkak i divorcit, apo...

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

0
Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj! Të jetë...

SI TË SILLESH ME GRUAN TËNDE!!

0
Kur ajo zemërohet nga ti.. vetëm se përqafoje! Kur ajo është e heshtur.. pyete se ku qëndron problemi! Kur ajo të injoron.. shtoje përkujdesjen!...

TENTO TA KESH AFËR NJË NJERI TË TILLË!!

0
Gjëja më e bukur në jetë.. të kesh afër një njeri që të lexon pa shkronja! Të kupton pa mos fol! Të donë pa...

CILËSITË E GRUAS SË MIRË QË ÇDO BURRË I ËNDËRRON!

0
1. Të jetë e ndershme, dhe t’i frikohet Allahut në publik dhe në vetmi, dhe ta pason traditën e të Dërguarit të Tij, lavdia...