LLOJET E ZEMRAVE NË KURAN

0
1. Zemra e shëndoshë: Kjo zemër është e sinqertë me Allahun dhe është e pastër nga politeizmi dhe fe mohimi dhe hipokrizia dhe e...

KËRKIMI I UDHËZIMIT ME KURAN

0
Me Kuran, armiqësia ndaj Allahut dhe të Dërguarit të Tij, kthehet në dashuri ndaj Allahut dhe të Dërguarit të Tij. Kurani është prej atyre...

Edukimi të cilin e marrim nga Sureja Huxhurat

0
Sureja Huxhurat i ka kushtuar rëndësi të madhe edukimit të besimtarëve në virtyte morale dhe atë që kanë nevojë në raportet e tyre me:...

Pse e lexojmë kaptinën Kehf?

0
Çdo herë e lexojmë kaptinën Kehf ditën e xhuma, por për fat të keq shumica nuk e dinë urtësinë dhe mirësinë e leximit të...