KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR !

0
Gruaja thotë: Pasi që kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund e përgatita...

Të dua o i dërguari i Allahut

0
Të dua o i dërguari i Allahut, sepse Allahu të do dhe unë gjithashtu të dua. Të dua o i dërguari i Allahut, sepse dashuria...

SUKSESI YT VARET NGA AMBICIET E TUA!

0
Milingona, nëse ti ia vendos gishtin përpara, e ajo është duke ecur, nuk ndalet! Po ajo, përpiqet ta ndryshon anën dhe të vazhdon në...

E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATËVJEÇARE!!

0
Rrëfehet se një francez, i cili e kishte pas pranuar islamin, e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi,...

PREJ CILËSIVE SË GRUAS SË NDERSHME

0
Gruaja e ndershme është prej dhuntive të Allahut ndaj njeriut. Na ka sqaruar i dërguari yne Muhamedi alejhi selam se në cfarë baza duhet zgjedhur...

Pyete veten tënde a je njëmend i udhëzuar

0
Atëherë, a e falë namazin e sabahut me xhematë në xhami çdo ditë? Dije vëlla, se përkujdesja për namazin e sabahut me xhematë ka...

ATA QË HESHTIN, HESHTIN ME ARSYE!

0
Çdo i heshtur s’do të thotë që është i pamundshëm të kundërshton! Ka prej tyre që heshtin që mos t’i lëndojnë të tjerët. Ka...

Programi i ditës ideale në jetën e muslimanit

0
Vëlla i dashur! Zgjidh një ditë nga java apo muaji dhe shndërroje në program praktik duke e bërë atë ditë shembull ideal në respektimin...

A e llogarisni veten më të mirë se Muhamedi, alejhi selam...

0
Pse ai i cili ia hap derën e automjetit bashkëshortes së tij, llogaritet i dobët? Pse ai i cili i'a ofron bashkëshortes së tij...

ATË QË NA MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

0
- Të menduarit e tepërt për të ardhmen; është vrasësi i parë i lumturisë tënde! - Gjumi i lehtë pasi të mësosh diçka të...