Bixhozi, llojet dhe rreziku prej tij

0
Pasuria është njëra nga pesë gjërat e domosdoshme që duhet të ruhen, të cilat janë: feja, shpirti, mendja, nderi dhe pasuria. Ato janë të...

KUSH ËSHTË I PASUR E KUSH FUKARA?!

0
Një ditë nga ditët, një pasanik e mori të birin e vet dhe udhëtuan në drejtim të një shteti të varfër, me qëllim që...

GRUAJA I PËRNGJAN NDËRTESËS!

0
Gruaja para martesës mbështetet mbi shtylla të shumta në jetën e saj. Shtylla e parë mundet të jetë familja e saj, shtylla e dyta...

SI T’IA BËSH FAMILJES GRUAN TËNDE TË DASHUR?!

0
Çështja e gruas dhe familja e burrit të saj me kalimin e viteve ende vazhdon të jetë një ndër problematikat që ballafaqohen me të...

22 metodat më të mira për ta bërë jetën tënde të...

0
1. Kushtoja nga koha jote 10 deri 30 minuta për të ecur. 2. Kushtoja nga koha jote për çdo ditë nga 6 orë për...

Lutjet e Pejgamberëve të Allahut

0
Lutja e Ademit (alejhi selam): "O Zoti ynë! Ne vetes i kemi bërë dëm; e nëse Ti nuk na falë dhe nuk na mëshiron,...

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR !

0
Gruaja thotë: Pasi që kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund e përgatita...

Të dua o i dërguari i Allahut

0
Të dua o i dërguari i Allahut, sepse Allahu të do dhe unë gjithashtu të dua. Të dua o i dërguari i Allahut, sepse dashuria...

SUKSESI YT VARET NGA AMBICIET E TUA!

0
Milingona, nëse ti ia vendos gishtin përpara, e ajo është duke ecur, nuk ndalet! Po ajo, përpiqet ta ndryshon anën dhe të vazhdon në...

E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATËVJEÇARE!!

0
Rrëfehet se një francez, i cili e kishte pas pranuar islamin, e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi,...