KATËR GJËRA QË NUK I KE DITUR!

0
- Katër gjëra e sëmurin trupin: 1. Të folurit e tepërt. 2. Gjumi i tepërt. 3. Të ngrënit e tepërt. 4. Bërja e marrëdhënieve...

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

0
Zëri i qetë është më i fortë se sa të bërtiturit!Morali dhe edukata e mundin paturpësinë.Modestia e mposht mendjemadhësinë. Respekti ia tejkalon...

KUR ËSHTË SHPIRTI I KËNAQUR!!

0
Ishte një njeri i varfër, i cili kujdesej për nënën, gruan, dhe fëmijët e vet, dhe njëkohësisht punonte si shërbëtor tek një pasanik. Ishte...

TË DHËNA TË VËRTETA

0
1. Shumica e njerëzve polemizojnë për të provokuar e jo për t’u bindur! 2. Personat që vuajnë nga mangësia në vetëbesim zakonisht përpiqen që...

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR !

0
Gruaja thotë: Pasi që kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund e përgatita...

SUKSESI YT VARET NGA AMBICIET E TUA!

0
Milingona, nëse ti ia vendos gishtin përpara, e ajo është duke ecur, nuk ndalet! Po ajo, përpiqet ta ndryshon anën dhe të vazhdon në...

ATA QË HESHTIN, HESHTIN ME ARSYE!

0
Çdo i heshtur s’do të thotë që është i pamundshëm të kundërshton! Ka prej tyre që heshtin që mos t’i lëndojnë të tjerët. Ka...

ATË QË NA MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

0
- Të menduarit e tepërt për të ardhmen; është vrasësi i parë i lumturisë tënde! - Gjumi i lehtë pasi të mësosh diçka të...

KËTË E MËSOVA NGA VITET QË MË KALUAN!

0
Një njeri u pyet se çfarë mësove nga vitet që të kaluan?! - U përgjigj: Mësova se atë çfarë e vepron e sheh si pasqyre...

SHOKËT JANË DIAMANT I RRALLË

0
Prindi një ditë ia jep fëmijës së tij, i cili shumë rëndë pajtohej dhe ishte tip nervoz, një qese të mbushur me gozhda dhe...