MËSIMIN QË E MORA NGA UDHËTIMI NË ITALI

Rrëfehet për një të ri që e shprehu dëshirën e tij që ta vizitonte Italinë. Para udhëtimit, një shok i tij e paralajmëroi se...

RRËFIMI I DY GOMARËVE

Rrëfehet për një bujk se i posedonte dy gomarë dhe një ditë nga ditët, vendosi që me njërin të bartë kripë, e me tjetrin...

MBAHUNI FORT PËR LITARIN DHE MOS E LËSHONI ATË!

Rrëfehet për një plak se i kishte tre fëmijë, njërin të urtë, tjetrin të sinqertë e të tretin të fortë. Plaku e shprehu dëshirën...

SHOKËT JANË DIAMANT I RRALLË

Prindi një ditë ia jep fëmijës së tij, i cili shumë rëndë pajtohej dhe ishte tip nervoz, një qese të mbushur me gozhda dhe...

LLOGARIA ËSHTË E PAGUAR PARAPRAKISHT

E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe e zgjati dorën mbi...

DHEU NGA XHENETI

Mësuesi njërit nga nxënësve të vet i tha: - Nuk do ta jap notën e plotë përderisa nuk më sjellë dhé nga Xheneti. Nxënësi i tha: -...

VLERA JUAJ NUK BIE EDHE PËRKUNDËR NËNÇMIMIT

Mësuesi i nxori 5 euro dhe me duar i ngriti lart dhe nxënësve u tha: - Kush i do? Nxënësit të gjithë i ngritën duart. Mësuesi pastaj...

SI VEPRON ME TË TJERËT, ASHTU VEPROHET EDHE ME TY

Kjo është një këshillë e vërtetë, që na e jep një fëmijë në moshën parashkollore. Një natë nga netët, nëna u ul me fëmijët e...

SINQERITETI I BËN NJERËZIT QË TË NA I FALIN GABIMET

Burri u kthye shumë vonë në shtëpi. Jashtë kishte pirë alkool, ishte dehur dhe në këtë gjendje e bëri copë-copë një enë të shtrenjtë,...

HOXHË, FILANI DEVIJOI NGA FEJA!

Dijetarit dhe myftiut të mëhershëm të Arabisë Saudite, Abdulaziz ibën Bazit, Allahu e mëshiroftë!, i thanë: - Hoxha ynë i nderuar, filani ka devijuar nga...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit