E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATËVJEÇARE!!

0
Rrëfehet se një francez, i cili e kishte pas pranuar islamin, e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi,...

KJO ËSHTË BUJARI DHE FISNIKËRI PËR SHËMBËLLTYRË

0
Udhëheqësi i i muslimanëve, Omer ibën Hatabi, Allahu qoftë i kënaqur me të, kërkoi nga banorët e Humusit që t’ia shënojnë të gjithë emrat...

E KE MUNDËSINË TA RESPEKTOSH NËNËN TËNDE!!

0
Rrëfen një djalosh dhe thotë: Gjatë periudhës kur isha më i ri, shpesh u largoja nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë. Kjo e...

NUK ËSHTË NGA NE AI QË MASHTRON!!

0
Rrëfehet për një njeri të ndershëm se i porosiste punëtorët e vet që njerëzve tua paraqesin të metat e mallit nëse gjendeshin në të!...

TREGIMI I MUSAIT ME HIDRIT

0
Të gjitha tregimet në Kuran dhe Hadithet e vërteta janë të sakta dhe reale. Ato na rrëfejnë dhe qartësojnë të gjitha ndodhitë siç kanë...

MOS U ZEMËRO!!

0
Ndërkohë që prindi e pastronte makinën e tij të re, i biri gjashtëvjeçar, e merr një gurë dhe e gërvishtën njërën pjesë të makinës!...

I HUMBUR ËSHTË AI QË E HARRON ALLAHUN

0
Dr. Aid el Karni, Allahu e ruajt, rrëfen dhe thotë: Para disa vitesh udhëtova prej Riadit (kryeqyteti i Arabisë Saudite) për në qytetin e...

UNË JAM FEJA !

0
Një ditë nga ditët, burri u nis për në një udhëtim me makinë së bashku me gruan dhe fëmijët, dhe rrugës e vërejti një...

Tregimi për Tregtarin Musliman dhe klientin Hebrej

0
Tregohet për një tregtar, një njeri nga të devotshmit.   I porositte punëtorët e tij në lokal, që klientëve t'iu tregojnë të metat e...

XHORXHI, KURBAN BAJRAMI DHE VITI I RI

0
Xhorxhi është një burrë i cili i ka mbushur të pesëdhjetat nga jeta e tij dhe jeton në Uashington me gruan, djalin dhe vajzën...