MOS U ZEMËRO!!

0
Ndërkohë që prindi e pastronte makinën e tij të re, i biri gjashtëvjeçar, e merr një gurë dhe e gërvishtën njërën pjesë të makinës!...

E KE MUNDËSINË TA RESPEKTOSH NËNËN TËNDE!!

0
Rrëfen një djalosh dhe thotë: Gjatë periudhës kur isha më i ri, shpesh u largoja nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë. Kjo e...

SA MADHËSHTORE QË ËSHTË ZEMRA E NJË NËNE!!

0
Djali merr vendim të prerë që ta largon nënën e vet plakë nga jeta e tij! E hipi mbi shpinën e tij dhe u...

KUR ËSHTË SHPIRTI I KËNAQUR!!

0
Ishte një njeri i varfër, i cili kujdesej për nënën, gruan, dhe fëmijët e vet, dhe njëkohësisht punonte si shërbëtor tek një pasanik. Ishte...

RRËFIM SUKSESI NË JETË

0
Harland David Sanders, është një amerikan, i cili kishte lindur në një familje të varfër. Kur ishte gjashtëvjeçar prindi i ndërron jetë. Nëna i...

IMAMI I XHAMISË DHE SHOFERI I AUTOBUSIT

0
Para disa viteve imami i një nga xhamive të qytetit u transferua në qytetin e Londrës dhe në javët e para të shpërnguljes së...

KUSH ËSHTË I PASUR E KUSH FUKARA?!

0
Një ditë nga ditët, një pasanik e mori të birin e vet dhe udhëtuan në drejtim të një shteti të varfër, me qëllim që...

GRUAJA LAVIRE DHE DJALOSHI I DEVOTSHËM

0
Në qytet jetonte një grua, lavire, e cila dallohej nga bukuria në mesin e grave të qytetit. Kjo grua, e dashuronte marrëzisht një djalosh...

RESPEKTI I NËNËS ME SËMUNDJE MENTALE

0
Ky është një tregim i vërtet dhe shumë prekës të cilin na e rrëfen një mjeke muslimane dhe e cila thotë: Një ditë nga...

TI JE I LARGUAR NGA PUNA

0
Një i ri amerikan me emrin Vallas Xhonson (Wallace Johnson) u pranua të punon në një punëtori të madhe me dru dhe në atë...