UNË JAM FEJA !

0
Një ditë nga ditët, burri u nis për në një udhëtim me makinë së bashku me gruan dhe fëmijët, dhe rrugës e vërejti një...

TREGIMI I MUSAIT ME HIDRIT

0
Të gjitha tregimet në Kuran dhe Hadithet e vërteta janë të sakta dhe reale. Ato na rrëfejnë dhe qartësojnë të gjitha ndodhitë siç kanë...

KJO ËSHTË BUJARI DHE FISNIKËRI PËR SHËMBËLLTYRË

0
Udhëheqësi i i muslimanëve, Omer ibën Hatabi, Allahu qoftë i kënaqur me të, kërkoi nga banorët e Humusit që t’ia shënojnë të gjithë emrat...

KOPRRACI DHE I BIRI I TIJ!!

0
Tregohet për një njeri se kishte shkuar mysafir tek një shok i tij, koprrac. Kur mbërrini mysafiri, koprraci e thirri të birin dhe i...

MBAHUNI FORT PËR LITARIN DHE MOS E LËSHONI

0
Rrëfehet për një plak se i kishte tre fëmijë, njërin të urtë, e tjetrin të sinqertë, e të tretin të fortë! Plaku e shprehi...

RRËFIMI I DY GOMARËVE

0
Rrëfehet për një bujk se i posedonte dy gomarë dhe, një ditë nga ditët, e vendosi që me njërin të bartë krip e me...

LLOGARIA ËSHTË E PAGUAJTUR PARAPRAKISHT

0
E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe e zgjati dorën mbi...

PASH ALLAHUN SI MË KE HARRUAR !!

0
Isha duke ecur rrugës, dhe papritmas, mu paraqit një njeri, filloi të më përqafon e të më puth, dhe më tha: A nuk po...

KJO ËSHTË SHOQËRI QË NUK E DUAN NJËRI-TJETRIN PËR INTERES!

0
Në të kaluarën ishte një djalë me pasuri të madhe, prindi i të cilit ishte tregtar i diamanteve dhe perlave, dhe në mesin e...

HARROI SE I BIRI ISHTE I VDEKUR!

0
E lajmëruan prindin nga spitali se fëmija i tij porsalindur i ka ndërruar jetë, dhe se duhet të shkon sa më shpejt e ta...