NËNA YTE TË MOS PREZANTON NË DASËM NËSE DO QË TË...

0
Një i ri, me profesion mjek, shkon në shtëpinë e familjes së shokut ta kërkon dorën e vajzës së tyre, por vajzës pasi që...

I HUMBUR ËSHTË AI QË E HARRON ALLAHUN

0
Dr. Aid el Karni, Allahu e ruajt, rrëfen dhe thotë: Para disa vitesh udhëtova prej Riadit (kryeqyteti i Arabisë Saudite) për në qytetin e...

ILAÇI I ÇDO PROBLEMI!!

0
Një grua na rrëfen për jetën se saj dhe thotë: Burri më ndërroi jetë, dhe unë isha në të tridhjetat, dhe mbeta e vetme...

E FILLOI NAMAZIN NË MOSHËN SHTATËVJEÇARE!!

0
Rrëfehet se një francez, i cili e kishte pas pranuar islamin, e kishte një djalë gjashtë vjeçar. Ditën kur i mbushi të shtatat, prindi,...

GJYSHE, ÇKA ËSHTË KURANI??

0
- Gjyshe, çka është Kurani? - Ah, biri im, kjo pyetje nuk është lehtë për t’u përgjigjur. Shiko, biri im, makinën...

Ah, sikur të mos martohesha!

0
Më erdhi me fytyrë të trishtuar, me gjoks të ngushtuar, shfrynte dhe flaka veç sa nuk i dilte. I thash: Hair inshaAllah?Ma ktheu: Ah,...

Kështu e falin namazin e sabahut Kinezët

0
Njëri nga thirrësit islam është ulur para një dijetari dhe po i rrëfente përvojen e tij në davet-thirrje, dhe rreth vetes kishte ushtarë Kinez...

Tregimi i Thumame ibën Ethalit dhe dobitë e tij

0
Allahu e dërgoi të Dërguarin e Tij tek njerëzit, disa e besuan e shumica në fillim e mohuan dhe mbajtën ndaj tij dhe thirrjes...

Vajza që i vendosi kamerat në shtëpinë e saj

0
Më shkoi në mend një ide e çuditshme, që të vendosja kamera në shtëpinë time. Doja ta regjistroja një ditë nga ditët e mia...

Tregimi për Tregtarin Musliman dhe klientin Hebrej

0
Tregohet për një tregtar, një njeri nga të devotshmit.   I porositte punëtorët e tij në lokal, që klientëve t'iu tregojnë të metat e...