ISLAMI I NJË OFICERI AMERIKAN

0
Një dijetar i njohur si Dr. Muhamed Hasani thotë: U takova me një oficer amerikan që e udhëhiqte një shoqatë dhe e realizuam një dialog.            ...

ZEMRAT QË NDJEJNË DHEMBJE E QË NUK FLASIN

0
Në spital e sollën një rast urgjent dhe me shpejtësi u thirr kirurgu i spitalit. Para se të hyjë në sallën e operacionit u...

TREGIMI PËR KATËR GRATË

0
Në të kaluarën kishte qenë një mbret që i kishte pasur katër gra. Gruan e katërt e donte shumë, aq shumë saqë çmendej pas...

TË GJITHË E POSEDOJMË KËTË KARTELË

0
Në një takim me gazetarët, një biznesmen i njohur nga Emiratet e Bashkuara u pyet se cila ishte situata më e çuditshme që e...

ASKUSH NUK PREZANTOI NË XHENAZEN E PRINDIT TË VET

0
Një djaloshit i vdiq prindi dhe askush nuk i erdhi në përcjelljen e xhenazes së tij. I biri e mori xhenazen dhe e dërgoi...

TI E KE MUNDËSINË PËR TA RESPEKTUAR NËNËN TËNDE

0
 Një djalosh rrëfen dhe thotë: Gjatë periudhës kur isha më i ri, shpesh largohesha nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë. Kjo gjë e hidhëronte...

MOS U ZEMËRO!

0
Përderisa prindi e pastronte makinën e tij të re, i biri gjashtëvjeçar e mori një gur dhe e gërvishti një pjesë të makinës. Prindi,...

PLUHURI I MËKATEVE

0
Një grua dhe burri i saj u shpërngulën në një shtëpi të re dhe përderisa hanin mëngjesin e ditës së parë, gruaja tha: -Burri im...

BABAI IM, PSE NUK E FAL NAMAZIN E SABAHUT?!

0
Një ditë nga ditët mësuesi gjatë orës së mësimit filloi të flet për namazin, në veçanti për vlerën dhe rëndësinë e namazit të sabahut....

GRUAJA LAVIRE DHE DJALOSHI I DEVOTSHËM

0
Në qytet jetonte një grua, lavire, e cila dallohej nga bukuria në mesin e grave të qytetit. Kjo grua, e dashuronte marrëzisht një djalosh...