SIPAS QËLLIMIT SHPËRBLEHESH

0
Një ditë burri e mori gruan e vet që së bashku të shkojnë në shitore të dhuratave për të blerë një dhuratë. Pasi që...

DISA FJALË PËR FEMRËN QË MASHKULLI DUHET T’I MËSON!!

0
- Femra kur hesht para atij që e donë, i vijnë fjalët në formën e lotëve! - Femra në fillim frikohet të të afrohet,...

POROSIA E PRINDIT PËR BIRIN E POSAMARTUAR

0
O biri im, dije se lumturia e shtëpisë tënde do të varet nga dhjetë cilësi që duhet t'ia japish gruas tënde. Prandaj mësoi nga...

GRUAJA I PËRNGJAN NDËRTESËS!

0
Gruaja para martesës mbështetet mbi shtylla të shumta në jetën e saj. Shtylla e parë mundet të jetë familja e saj, shtylla e dyta...

SI T’IA BËSH FAMILJES GRUAN TËNDE TË DASHUR?!

0
Çështja e gruas dhe familja e burrit të saj me kalimin e viteve ende vazhdon të jetë një ndër problematikat që ballafaqohen me të...

DHJET GRATË E LARGUARA NGA MËSHIRA E ALLAHUT

0
Motra ime, kujdesu që të mos jesh nga ato dhjetë gra që janë të larguara nga mëshira e Allahut. Veprat e tyre që i...

KUR PËRMALLOHET BURRI PËR GRUAN E TIJ?!

0
Njëra nga gratë thotë: Një ditë nga ditët burri im i nervozuar më tha: Do të shkoj me shokët e mi të drekoj, a...

SI TA PËRMBASH VETEN QË MOS TA RRAHËSH FËMIJËN TËND!!

0
Zemërimi është një ndër faktorët më kryesor që e nxitën prindin ta rrah fëmijën e vet dhe më vonë të ndjen keqardhje! Si ta...

KAFEJA E ITHËT DHE FEJESA E VAJZËS

0
Ishte një vajzë shumë e bukur dhe e pamartuar. Jo se nuk kishte oferta për martesë. Ata që i propozonin martesë ishin të shumtë...

Dita ndërkombëtare e gruas

0
Sa zhurmë ka bërë dita botërore e gruas në Evropë, Amerikë dhe shumë vende Arabe! Shiko çka ka thënë Islami për të drejtat e...