Cilesitë e gruas muslimane

0
1- Besimi i saj: Sipas metodologjisë së Ehlisunetit dhe Xhematit të këtij umeti. 2- Metodologjia e saj: Ka thënë Allahu dhe ka thënë Muhammedi...

Si ti bëjmë fëmijët tanë ta duan Kur’anin ?

0
1- Dëgjo Kur'an duke qenë ai ende embrion. 2- Dëgjo Kur'an kur ai është foshnje gjiri. 3- Lexo Kur'an para tij. 4-...

Letra e një vajze, shkruar djalit i cili tentonte ta mashtrojë

0
O vëlla, nëse të dukem princeshë në syrin tënd, më lejo të shoh kalorës Arab... Më lejo të besoj se ende burrëria...

Nëna e porosit të birin

0
Biri im i dashur, një ditë prej ditëve do të më shohësh të plakë, jetë e logjikshme në mendjen time! Të lutëm...

Ah, sikur të mos martohesha

0
Më erdhi me fytyrë të trishtuar, me gjoks të ngushtuar, shfronte dhe flaka veç sa nuk i dilte. I thash: Khajr inshaAllah? Ma ktheu:...

Dita ndërkombëtare e gruas

0
Sa zhurmë ka bërë dita botërore e gruas në Evropë, Amerikë dhe shumë vende Arabe! Shiko çka ka thënë Islami për të drejtat e...

A e dini kush është femra muslimane

0
Ajo... Që Allahun ka marrur për Zot. Që Muhamedin, paqja qoftë mbi të, ka marrur për Pejgamber. Që Kur'anin ka marrur për argument. ...