KOHA KUR PRANOHEN LUTJET

0
1. Në sexhde. 2. Pas uljes së fundit në namaz ( teshehudit të fundit ) dhe para daljes prej namazi ( para selamit )....

MOTËR KUJDES NGA KJO DASHURI!

0
Ki kujdes nga dashuria që i verbëron sytë! Ki kujdes nga dashuria që shejtanin e kënaq! Ki kujdes nga dashuria që nuk është i...

MOS E LUT ASKËND, PO JI KRENAR ME VETEN!

0
Mos ia sjell me tepër se dy herë dhe mos vazhdo t’i dërgosh mesazhe “ku je”, “jam pikëlluar për ty”! Mjafton t’ia dërgosh një...

LODHJA E SHPIRTIT

0
Shejh Muhamed Husejn Jakupi, Allahu e ruajt, thotë: Nga njerëzit ka asi lloji që vjen dhe thotë: Ndjehem tepër i lodhur.Kur e pyet se...

NATA KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT!

0
A e di se kur është ajo natë ku në të nuk thirret ezani i sabahut?! O biri i Ademit, përgatitu për atë natë...

MOS E PËRZË TË MJERIN NGA DERA

0
Dijetari Muhamed Uthejmini, Allahu e mëshiroftë, thotë: Më tregoi një njeri që kam besim në të, për një burrë që ia kishte pas ndaluar...

MËKATI I KAMATËS … SA PËRFUNDIM I KEQ!!

0
Dijetari dhe hoxha i mirënjohur Muhamed Hasani, Allahu e ruajt, e cek dhe thotë: "Më erdhi një nxënës në qytetin Mensura të Egjiptit dhe...

JETA TË DETYRON TË MËSOSH (2)

0
1. Ndjehesh i vetëm atëherë kur je në mesin e njerëzve dhe askush nuk e ndjen prezencën tënde! 2. Kush e merr guximin të...

JETA TË DETYRON TË MËSOSH (1)

0
1. I mençuri kur gabon kërkon falje, kurse budalla kur gabon filozofon! 2. Ai që të donë në jetën e tij, e dinë shumë...

TË KËNAQI QË TË MASHTROJ!

0
Në shumicën e rasteve me ndërgjegjen tonë sillemi sipas rregullës “të kënaqi që të mashtroj”. Largohemi nga prindërit dhe e injorojmë vetminë e tyre,...