NUK ËSHTË I TURPSHËM POR ËSHTË BURRË!

0
Një i ri i bashkon gjunjët e tij që mos e prek pa qëllim vajzën e cila është e ulur në anën tjetër të...

RËNDËSIA E SHOKËVE DHE E SHOQËRISË

0
Njerëzit janë të llojllojshëm, me karaktere të ndryshme, me natyrshmëri që e dallon njërin nga tjetrin, dhe çdo njëri anon ka ajo që i...

O TI I DHËNË PAS ALKOOLIT, MOS I HUMB SHPRESAT!!

0
Shejh Muhamed el Gazali, Allahu e mëshiroftë, thotë: I thashë një njeriut i dhënë pas alkoolit: A nuk i pendohesh Allahut?Më shikoi i mërzitshëm,...

RRËFIMI PËR PLAKËN QË VDIQ NË SEXHDE

0
Rrëfimin në vijim na e rrëfen familja e një plake, e cila në atë kohë i kishte arritur të tetëdhjetat dhe jetonte në Rijad,...

TURPI CILËSIA MË E MIRË E GRUAS!!

0
Iku xhelozia nga burrat! U mbyt turpi tek gratë! Po ta dinit se sa e pëlqen gruaja xhelozinë tek burri, Dhe...

LUTU PËR ATË QË E DONË!!

0
Kur e donë një njeri.. mos i dhuro poezi dashurie!!E as fjalë romantike, dhe lule të kuqe dhe dhurata të shtrenjta!E as mos i...

KURAJO PËR PENDIM

0
O ti që asnjë sexhde nuk e ke bërë për Allahun, ke frikë Allahun e pendohu, pendohu para se të mbyllen dyert e pendimit,...

A DONË REHATI , LARGOJU SHTATË CILËSIVE!!

0
Një njeri i ndershëm tha: Largoju shtatë cilësive, do të rehatohet trupi dhe zemra jote, dhe do të mbrohet nderi dhe feja!! 1. Mos...

KËSHTU MË MËSOI JETA!!

0
Më mësoi jeta të kem vetëbesim, edhe nëse të tjerët kanë mendim të keq për mua, ngase unë e njoh veten më mirë se...

MOS QAJ!!

0
Mos qaj nëse sprovohesh me sëmundje.. çdo minutë që vuan në të, pastrohesh nga gjynahet e tua!! Mos qaj nëse nga ti iku shoku...