GRUAJA IME, TI JE DHURATA MË E BUKUR E ALLAHUT

Gruaja e pyeti të burrin e saj, dhe i tha: A jam unë e bukur? - Burri iu përgjigj: Jo!! E pyeti të burrin:...

POROSI PËR BURRIN DHE GRUAN!!

O ti burrë:Gruaja jote nuk është nevojtarë vetëm se ta mirëmbash dhe t'i japish strehim, por ajo gjithashtu ka nevojë për fjalë të mira,...

A DONË TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

  1. Kur burri hyn në shtëpi, dhe ti nuk e len çdo gjë që e ke në dorë, dhe nuk shkon ta presësh,...

KUSH NUK E KUPTON FEMRËN NUK IA DIN ASAJ VLERËN!!

Dy bashkëshortët u pajtuan mes veti që mos t’ia hapin derën askujt që vjen në vizitë të tyre! Dhe me të vërtetë, familja e...

SI T’IA PËRFITOSH ZEMRËN GRUAS!!

1. Gjatë hyrjes në shtëpi fillo me selam! I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, thotë: “Betohem në Zotin...

KËSHILLA PËR GRUAN E MARTUAR MUSLIMANE!!

Kur fol me burrin tënd, fol me zë të ulët dhe të butë, dhe mos e rrit zërin ndaj burrit, qoftë ajo edhe gjatë...

QË TA BËSH GRUAN TË LUMTUR!!

Kërko mendimin e saj në çështjet e tua!Sillu me të me mëshirë dhe dashuri!Merre me të mirë në urdhëresa dhe mos ia bashkëngjit urdhrave...

DHJETË GABIMET QË BIEN NË TO GRATË!!

E shtrenjta grua muslimane, largoju nga këto dhjetë gabime! Janë dhjetë gabime shkatërruese që i bën gruaja, dhe shpesh bien shkak i divorcit, apo...

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj! Të jetë...

SI TË SILLESH ME GRUAN TËNDE!!

Kur ajo zemërohet nga ti.. vetëm se përqafoje! Kur ajo është e heshtur.. pyete se ku qëndron problemi! Kur ajo të injoron.. shtoje përkujdesjen!...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit