DHJETË GABIMET QË BIEN NË TO GRATË!!

E shtrenjta grua muslimane, largoju nga këto dhjetë gabime! Janë dhjetë gabime shkatërruese që i bën gruaja, dhe shpesh bien shkak i divorcit, apo...

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj! Të jetë...

SI TË SILLESH ME GRUAN TËNDE!!

Kur ajo zemërohet nga ti.. vetëm se përqafoje! Kur ajo është e heshtur.. pyete se ku qëndron problemi! Kur ajo të injoron.. shtoje përkujdesjen!...

TENTO TA KESH AFËR NJË NJERI TË TILLË!!

Gjëja më e bukur në jetë.. të kesh afër një njeri që të lexon pa shkronja! Të kupton pa mos fol! Të donë pa...

CILËSITË E GRUAS SË MIRË QË ÇDO BURRË I ËNDËRRON!

1. Të jetë e ndershme, dhe t’i frikohet Allahut në publik dhe në vetmi, dhe ta pason traditën e të Dërguarit të Tij, lavdia...

MOTËR KËTO I SHPRESON BURRI PREJ TEJE!!

Asaj iu drejtua dhe i tha: Dua që ti.. të më bësh nga të devotshmit! Të më zgjosh për namazin  e sabahut! ...

KJO ËSHTË DASHURI!!

Dashuri nuk është vetëm se të më thuash të dua!! Dashuri është të më besosh! Dashuri është të qetësohesh me mua! ...

MOS I SHKATËRRONI GRATË E JUAJA!!

U ul burri në mesin e familjarëve të vet, krenar me vetveten dhe me mendimin e vet para të gjithëve, dhe gruaja në atë...

VITRI – VENDIMI I SHERIATIT DHE VLERA E TIJ

Vitri është sunnet muekkede, namaz për të cilin ka nxitë Resulull-llahu . Ebu Hurejre thotë se Resulull-llahu ka thënë: "All-llahu është tek...

Lutja dhe rregullat e saja në prizmën e Kur’anit dhe Sunnetit

Autor: S e i d V e h f E l K a h t a n i (version i shkurtuar) Elhamdulilahi vahdehu ve baëd:...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit