DHJETË NGJARJE NGA TË PARËT TANË!

Të flasësh rreth historisë e të parve tanë është diçka e cila tërheq shpirtrat, zbutë zemrat, si dhe është mësim për largëpamësit. Njeriu kur...

DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

Gjumi është ilaç për ta harruar dhembjen dhe problemet dhe çdo të keqe që i ndodh njeriut. Studimet e nxjerra thonë se kur njeriu i...

JETA JOTE BASHKËSHORTORE ËSHTË E SHTRENJTË, MOS E SHKATËRRO!!

Gruaja e mençur, e vendos sheqerin në çdo gjë që ia thotë burrit, dhe e largon kripën nga çdo gjë që ia thotë asaj...

MOS I HUMB SHPRESAT NË ALLAHUN

Ji i bindur në këto tri gjëra:Nuk është i mëshirshëm me ty askush si Allahu. Nuk e di brengën tënde askush më mirë se Allahu. Askush...

LETËR NGA BURRI I DASHUR!!

Gruaja ime, Patjetër ta dish se, gratë më të mira janë, të devotshmet e adhurueset: “Më i nderuari prej jush tek Allahu është ai...

RREGULLA ME RËNDËSI LIDHUR ME SAFET

Radhitja e safeve Pyetje: ?farë rëndësie ka radhitja e safeve për namaz? Përgjigje: Radhitja e safeve dhe drejtimi i tyre gjithashtu kanë rëndësi të madhe në faljen...

MADHËRIMI I CITATEVE SHERIATIKE

Allahu njerëzimit ia ligjësoi Islamin si fe dhe ligj. Me Islam njeriut ia garantoi përmirësimin e zemrave dhe trupave, ruajtjen e pasurive dhe shoqërive,...

THANË PËR MUZIKËN !!

Thanë: Muzika e zgjeron gjoksin. U përgjigjemi: "Kushdo që i kthen shpinën Këshillës Sime, do të ketë jetë të mjeruar dhe Ne, në Ditën e...

DHIMBJET QË NA DUHEN

Sot, Ummeti po përjeton dhimbje të mëdha dhe të shumta, pas të cilave shpresojmë të vijë rrugëdalja dhe fitorja, ngase prej ligjeve natyrore që...

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRET

Përkujdesemi tepër për emërtimet tona në dynja;Profesor; Mjek;  Farmacist;  Inxhinier; Drejtor; Mësues..  Mirëpo.. vallë çfarë përgatitëm për emërtimet tona në ahiret!! ...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
647NdjekësitNdjek
1,580AbonentëAbonohu

Postimet e fundit