EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

Zëri i qetë është më i fortë se sa të bërtiturit!

Morali dhe edukata e mundin paturpësinë.

Modestia e mposht mendjemadhësinë.


Respekti ia tejkalon dashurisë.

Sinqeriteti e shpartallon gënjeshtrën.

Pendimi e djeg shejtanin! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

SHPËRNDAJE