EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRET

Përkujdesemi tepër për emërtimet tona në dynja;
Profesor;

Mjek; 

Farmacist; 

Inxhinier;

Drejtor;

Mësues.. 

Mirëpo.. vallë çfarë përgatitëm për emërtimet tona në ahiret!! 

Agjërues, 

Që falin namaz nate,

E përmendin Allahun, 

Që kërkojnë falje!! 

Pyetje që meritojnë meditim?! 

Shpeshtoni meditimin e fjalëve të Allahut: “Ah, sikur të kisha bërë diçka të mirë për jetën time!”. Fexhër 24, që ta kuptoni se jeta e realët nuk është ajo e tanishmja!! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

SHPËRNDAJE