Fetva nr. 287

Pyetje: Këtu tek ne në Britani tubohen në shkollë burra dhe gra, të ftuar në mbledhjen e prindërve në lidhje me fëmijët e tyre...

Fetva nr. 38

Pyetje:A lejohet që ta kryej haxhin për babën tim të vdekur para se ta kryej haxhul islamin tim (haxhin e parë për veten time)?...

Fetva nr. 242

Pyetja:Hoxhë i nderuar!A mund të na tregoni se çfarë nënkuptojmë me dëshminë e rrejshme, si dhe a e prishë dëshmia e rrejshme agjërimin? ...

NJIHE FENÊ TËNDE – 19

1. Sa dëshmorë ranë shehid nga ana u muslimanëve në luftën e Hendekut!?- Në luftën e Hendekut ranë shehid 8 dëshmorë nga ana e...

NJIHE FENË TËNDE – 50

1. Cili Pejgamber e kuptonte të folurit e shpezëve? - 1. Sulejmani alejhi selam (e saktë) 2. Davudi alejhi selam 3. Muhamedi alejhi selam...

NJIHE FENË TËNDE – 20

1. Cili është dënimi që ka caktuar Allahu azze vexhel për zinaqarin e martuar!?1. - Gurëzimi.2. Kush ishte njêri prej ulemave të selefit, i...

Fetva nr. 278

Pyetja:Hoxhë i nderuar! Unë kam ndëgjuar nga disa persona se kemi mundësi të sigurojmë ato që posdedojmë nga pasuritë e tona dhe nëse ndodhë...

NJIHE FENË TËNDE – 57

1. Ceki disa ajete Kur'anore që e ndalojnë muzikën? Allahu,- xhele ue ala!,- thotê: وَاسْتَفْزِزْ مَنِ اسْتَطَعْتَ مِنْهُمْ بِصَوْتِكَ وَأَجْلِبْ عَلَيْهِمْ بِخَيْلِكَ وَرَجِلِكَ وَشَارِكْهُمْ...

Fetva nr. 180

Pyetja:A i mjafton kërkuesit të diturisë të marrë diturinë përmes leximit të librave, ndëgjimit audiokasetave apo patjetër duhet të prezentojë në mexhliset e diturisë?...

Fetva nr. 213

Pyetje:I nderuari Hoxhë!Cila është dispozita e sheriatit islam në lidhje me personat të cilët tallen me vëllezërit tanë që janë pasues të denjë të...
- Advertisement -
0FansaPëlqeje
641NdjekësitNdjek
1,920AbonentëAbonohu

Postimet e fundit